play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

  • cover play_arrow

    Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
  • home Home
  • keyboard_arrow_right General
  • keyboard_arrow_right Articole
  • keyboard_arrow_rightComisia Europeană recunoaște Becleanul ca exemplu de bune practici în rândul Uniunii Europene

General

Comisia Europeană recunoaște Becleanul ca exemplu de bune practici în rândul Uniunii Europene

todaymai 11, 2023

Background
share close

„Becleanul este Ambasador NEB!”, anunțul a fost făcut de edilul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

„Becleanul este Ambasador NEB! Comisia Europeană recunoaște Becleanul ca exemplu de bune practici în rândul Uniunii Europene, orașul de pe Someș fiind remarcat la cea mai importantă competiție anuală dedicată proiectelor realizate din fonduri europene, datorită celui mai nou proiect: ”Centrul Recreativ Legacy”.
Proiectul Becleanului a fost selectat printre cei 61 de finaliști ai Premiilor New European Bauhaus (NEB) 2023, fiind ales dintre peste 1450 de aplicații din toate statele membre UE, în urma unei evaluări de către experți independenți.
Suntem onorați să fim Ambasadori NEB, dar mai ales pentru că suntem finaliștii celui mai prestigios concurs la nivelul Uniunii Europene.
Este o reală recunoaștere a muncii noastre și un semn de încredere pentru proiectele pe care le pregătim pentru dezvoltarea orașului Beclean și pentru binele comunității noastre!
Câștigătorii competiției vor fi anuntați în cadrul unei Ceremonii de Premiere, ce va avea loc în perioada 21-22 Iunie la Bruxelles. Pe lângă votul juriului, proiectele finaliste participă la votul publicului.
Centrul Recreativ Legacy este finalist în cadrul Componentei A: „Campionii «Noului Bauhaus european»” – Categoria 3: „Prioritizarea locurilor și a persoanelor care au cea mai mare nevoie”.
Vizitați https://prizes.new-european-bauhaus.eu/, găsiți proiectul nostru și votați înainte de 24 mai!
Vă invit să votați proiectul orașului nostru și să dați mesajul mai departe, să câștigăm împreună Marele Premiu european!”a relatat primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

A dat fotbalul pentru baschet și a stârnit numeroase reacții. Cum a apărut Ivana Knoll la un meci din NBA?

Ivana Knoll este o prezență constantă la evenimentele sportive importante, iar fotografii sunt mereu cu aparatele îndreptate spre ea. Ivana Knoll a devenit cunoscută la nivel internațional după participarea la Campionatul Mondial din Qatar. Fosta Miss Croația și-a susținut echipa favorită la turneul final, iar aparițiile sale spectaculoase au stârnit numeroase reacții la nivel internațional. Prezență incendiară la un meci din NBA. Aflată la Miami, Ivana Knoll nu a ratat […]

todaymai 10, 2023


0%