play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

  • cover play_arrow

    Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
  • home Home
  • keyboard_arrow_right General
  • keyboard_arrow_right Articole
  • keyboard_arrow_rightCompania Frasinul a semnat unul dintre cele mai importante proiecte! Centura Orașului Comarnic

General

Compania Frasinul a semnat unul dintre cele mai importante proiecte! Centura Orașului Comarnic

todaymai 22, 2023

Background
share close

Consiliul Județean Prahova a anunțat luni semnarea contractului de proiectare și execuție pentru realizarea viitoarei șosele de centură a orașului Comarnic. Cu tot cu TVA, contractul se ridică la aproape 57,5 milioane de euro.

 

Contractul a fost semnat cu doi antreprenori,  firma de construcții din comuna Anieș, din Bistrița-Năsăud, FRASINUL și o firmă de proiectare din Iași, care are în portofoliul său și serviciile de proiectare pentru consorțiul academic „Mehedințeanu Petroleum”, noul campus universitar propus printr-un proiect european gestionat de CJ și UPG.

Contractul a fost semnat chiar de către directorul general al companiei Frasinul, Traian Larionesi.

Compania Frasinul desfășoară lucrări pe mai multe drumuri naționale și județene din România și a fost dată că exemplu de bune practici datorită lucrărilor de înaltă calitate, dar și datorită faptului că anumite lucrări au fost încheiate înainte de termen, lucru destul de rar în România.

 

Pentru centura orașului Comarnic, obiectiv inclus ca variantă de descărcare pentru viitoarea autostradă, valoarea totală a proiectului se ridică la aproximativ 281 de milioane de lei cu tot cu TVA

Centura va ocoli orașul Comarnic și DN1 prin vest, va avea o lungime de aproape șase kilometri și două benzi de circulație. Vor fi construite 3 poduri noi și va fi dublat podul peste râul Prahova de pe DJ101R. În același timp, se va construi un pasaj peste râul Prahova și calea ferată Ploiești – Brașov. Proiectul va fi finanțat prin Programul Operațional Transport 2021-2027, mai amintesc reprezentanții Consiliului Județean.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Gică Hagi a vorbit despre Denis Alibec după câștigarea titlului

”Vom vedea, dacă vin milioanele, poate pleacă, nu știu”, a declarat Gică Hagi. Denis Alibec a oferit, la rându-i, un scurt răspuns după ce a fost întrebat despre viitorul său la Farul: ”Să vedem dacă rămân, să vedem dacă mă vinde”. Denis Alibec are un contract aparte la Farul, club cu care a semnat în vara anului trecut. Concret, în angajament există o clauză potrivit căreia atacantul poate pleca fără sumă […]

todaymai 22, 2023


0%