play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightCristina Neagu, printre cele mai bune la ultimul său Campionat European din carieră!

General

Cristina Neagu, printre cele mai bune la ultimul său Campionat European din carieră!

todaynoiembrie 20, 2022

Background
share close

Cristina Neagu (34 ani) a fost, și de această dată, cea mai bună jucătoare a „tricolorelor” la Campionatul European, care este și ultimul din cariera sa, după cum a anunțat chiar ea la finalul meciului cu Germania. Cea mai bună handbalistă a României a fost nominalizată pentru echipa „All-Star Team” după ce a reușit performanța istorică de a depăși borna de 300 de goluri la European, atât la feminin, cât și la masculin.

În ziua disputării finalei dintre Norvegia și Danemarca, EHF a publicat All-Star Team, iar Cristina Neagu nu lipsește.

Cea mai bună jucătoare de handbal din România a fost inclusă pentru a patra oară în EHF EURO All-star Team. Prima nominalizare a fost în 2010, apoi au mai urmat două în 2014 și 2016. În această echipă, MVP a fost aleasă Henny Reistad, în urma performanțelor sale incredibile, scrie ehfeuro.eurohandball.com.

Reistad intră în ziua finalei având 43 de goluri și șansa de a deveni golgheter, având și 22 de assist-uri. Doar patru dintre golurile marcate de norvegiancă au fost din lovituri de la 7 metri, fiind cea mai bună marcatoare din teren de la turneu.

„Ultimul Campionat European pentru mine. Nu s-a încheiat așa cum mi-aș fi dorit, dar am dat totul pe teren, așa cum fac de fiecare dată. Mulțumesc tuturor celor care sunteți mereu alături de mine, în zilele bune, dar mai ales în cele mai puțin bune!”, a scris Cristina Neagu, pe Facebook.

Cristina Neagu, de patru ori desemnată cea mai bună handbalistă a lumii (2011, 2015, 2016, 2018), a câștigat două medalii de bronz cu naționala României, la Campionatul European din 2010 și la Campionatul Mondial din 2015.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post


0%