play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightCu cine a petrecut Cătălin Cazacu, după ce Ramona Olaru s-a mutat din casa lui

General

Cu cine a petrecut Cătălin Cazacu, după ce Ramona Olaru s-a mutat din casa lui

todaynoiembrie 12, 2022

Background
share close

Ramona Olaru a anunțat că s-a mutat din casa lui Cătălin Cazacu până când acesta va termina cu renovarea. După ce s-a speculat că ar exista probleme în relația lor, prezentatorul de la Antena Stars a fost surprins petrecând.
Recent, Cătălin Cazacu a fost surprins într-un club din Capitală, unde petrecea alături de două domnișoare. Ce-i drept, campionul la motociclism nu a avut gesturi interpretabile cu cele două fete care îi erau alături în lipsa Ramonei Olaru. Asistenta de la „Neatza cu Răvzan și Dani” nu se afla în club la momentul respectiv. Cătălin Cazacu a petrecut toată noaptea alături de cele două fete.

Cătălin Cazacu își renovează apartamentul, astfel că Ramona Olaru a decis să se mute o perioadă din casa iubitului ei. „Nu s-a terminat, pentru că se lucrează. Așa este când te scarpini cu mâna altuia. Te bazezi pe niște muncitori și atunci ei lucrează în ritmul lor, nu când ai vrea tu. Noi am zis că terminăm într-o lună, dar nu este așa”, a povestit Ramona Olaru pentru EGO.ro.
Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” s-a săturat de deranjul din casă și de praful care este acolo, astfel că a decis să se mute din casa iubitului ei. „Nu am pus mâna. De fapt, am vrut să mă mut pentru o perioadă ca să mă duc direct în casa aranjată. Până la urmă merit asta, nu am muncit degeaba toată viața. Doar nu mă mărit ca să muncesc în continuare”, a mai spus Ramona, completând că deja și-a strâns o parte din haine și l-a lăsat pe Cazacu singur, să se ocupe de tot ce înseamnă reamenajare. „Mă mut. Am luat și pisicile, poate să doarmă liniștit Cătălin. E «terminat» acum fără noi”.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Jose Mourinho poate antrena din nou Real Madrid

Lusitanul o antrenează pe AS Roma din vara anului 2021, doar că în acest moment relația lui cu șefii grupării capitoline nu ar fi cea mai bună, astfel că presa din Italia a înaintat varianta plecării sale înainte de expirarea contractului, scadent în 2024.Real Madrid îl vede pe Mourinho ca un înlocuitor pentru Carlo Ancelotti (63 de ani), în cazul în care antrenorul italian nu va dori să rămână la […]

todaynoiembrie 12, 2022


0%