play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightCUM ARATĂ LOREDANA GROZA NATURALĂ, FĂRĂ PIC DE MACHIAJ. A FOST FILMATĂ DE ANDREEA BĂLAN

General

CUM ARATĂ LOREDANA GROZA NATURALĂ, FĂRĂ PIC DE MACHIAJ. A FOST FILMATĂ DE ANDREEA BĂLAN

todayianuarie 15, 2023 5

Background
share close

Loredana Groza, fiica ei și Andreea Bălan au mers în India, acolo unde au luat parte la ritualuri spirituale și l-au reîntâlnit pe Jaggi Vasudev, cunoscut sub numele de Sadhguru, fondatorul mișcării „Salvează Solul”. Direct din India, Andreea a postat pe rețelele de socializare fotografii și videoclipuri în care le arată urmăritorilor ce se petrece la astfel de întruniri. În plus, Loredana Groza a fost filmată și fără pic de machiaj!

Plecată pentru a doua oară în India, Loredana Groza (52 de ani) a mers să îl reîntâlnească pe celebrul Sadhguru. Însă, nu a mers singură, ci însoțită de fiica ei, Elena, și de artista Andreea Bălan! Pe rețelele de socializare, cele două vedete au încărcat imagini de la ritualurile spirituale, îmbrăcate în ținute specifice.

De pildă, Loredana Groza a încărcat un videoclip de câteva minute, filmat de colega sa de breaslă, în care le arată urmăritorilor săi ce se petrece la Procesiunea la Luna Plină de la Templul Devi. Iar, pentru câteva secunde, apare chiar ea, zâmbitoare și bucuroasă că se află într-un astfel de loc încărcat spiritual.

„Îl întâlnesc pe Sadhguru pentru a doua oară, dar de data aceasta ca un ashram al lui în India. A fost un vs devenit realitate. Mulțumesc Sadhguru că m-ai primit și mi-ai oferit un început de 2023 minunat!”, a scris Loredana Groza pe rețelete de socializare.

Andreea Bălan l-a cunoscut pe Sadhguru

Andreea Bălan a fost extrem de fericită când l-a întâlnit pe Sadhguru, liderul spiritual. Pe rețelele de socializare, a ținut să transmită un mesaj.

„Atunci când ești lângă Sadhguru simți pace, liniște si simți că ceva în tine se schimbă. E o bucurie să îl asculți și să înveți de la el (e foarte funny). Sunt fericită că am venit până aici să îl cunosc, să fac un selfie și să-i adresez o întrebare existențială și, mai ales, să-i mulțumesc pentru toate învățăturile pe care le oferă omenirii”, a spus cântăreața pe Instagram.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Real Madrid a pus pe masă 270 de milioane € pentru transferul iernii

Jude Bellingham (19 ani) este principala țintă pe piața transferurilor pentru Real Madrid. Presa din Spania scrie că Florinetino Perez vrea să dea lovitura încă din această iarnă și a pregătit o ofertă uriașă pentru "puștiul minune" al celor de la Borussia Dortmund.Jurnaliștii de la Defensa Central anunță că Real Madrid se apropie cu pași repezi de finalizarea tranzacției.Oferta lui Florentino Perez este una "galactică": 270 de milioane de euro! Suma va fi împărțită astfel: […]

todayianuarie 14, 2023 2


Similar posts


0%