play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightCum își consultă un medic pacienții ca să facă economie la curent?

General

Cum își consultă un medic pacienții ca să facă economie la curent?

todaynoiembrie 2, 2022

Background
share close

Doctorul Mihai Moisescu, peședintele Asociației Patronatelor Medicilor de Familie din Gorj, spune că este nevoit să facă economii din cauza facturilor la energie. El folosește veioze și chiar lanterne în cabinetul său de medicină de familie din Motru, județul Gorj, ca să nu aprindă lumina.

Potrivit publicației locale Gazeta de Sud, doctorul spune că nu poate plăti facturi de mii de lei, având în vedere încasările modeste, așa că a luat măsuri pentru economisirea energiei electrice. Mihai Moisescu își desfășoară activitatea ca medic de familie la Motru și la centrul de permanență din Cătunele. În perioadele cu gărzi, noaptea, consumul de electricitate în clădire și în afara ei a fost eliminat complet.

Medicul Mihai Moisescu a precizat că lanterna o folosește atunci când iese din clădire sau când vin pacienți, pentru a-i ghida spre cabinet la consultație.

„Asta este situația în care am ajuns. Nu prea avem de ales, pentru că atunci când îți vine factura o plătești și nu mai comentezi, că altfel te trezești că ești debranșat. O ducem greu, mai ales că majoritatea medicilor de familie au salariul minim pe economie pe cartea de muncă și nu își permit să iasă la pensie”, a mai spus acesta.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

Evenimente

Transilvania Food Summit, în Campusul USAMV Cluj Napoca

USAMV Cluj Napoca va fi timp de doua zile capitala agriculturii europene. La inițiativa Prof dr Adrian Oros, prorectorul USAMV Cluj Napoca, și fost ministru al Agriculturii, decidenți importanți de la nivel european și național vor fi prezenți la “Transilvania Food Summit”, în Campusul USAMV Cluj Napoca. Reprezentanți ai la Comisiei Europene, ai structurilor de conducere a Asociațiilor și Cooperativelor din Europa, cele mai mari federații de asociații si cooperative […]

todaynoiembrie 2, 2022


0%