play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right Evenimente
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightCum s-a lăsat Marcela Fota cucerită de iubitul cu 22 de ani mai tânăr: „Mi-am dat seama că…”

Evenimente

Cum s-a lăsat Marcela Fota cucerită de iubitul cu 22 de ani mai tânăr: „Mi-am dat seama că…”

todayianuarie 10, 2023 1

Background
share close

Marcela Fota spune cum s-a lăsat cucerită de iubitul cu 22 de ani mai tânăr. Marcela Fota, 45 de ani, a fost greu încercată de viață după ce soțul ei, care i-a dăruit un fiu, a murit. Artista de muzică populară a avut nevoie de foarte multă forță pentru a continua, iar familia a avut un rol esențial. Marcela Fota se simte o femeie împlinită la acest moment, iar stâlpul ei de susținere este fiul, David. Vedeta are o nouă relație cu un bărbat cu 22 de ani mai tânăr și a mărturisit, pentru prima dată, cum anume s-a lăsat cucerită de acesta.

Marcela Fota spune cum s-a lăsat cucerită de iubitul cu 22 de ani mai tânăr. Marcela Fota și-a clădit o carieră impresionantă în muzică și a reușit să concentreze în același timp și pe viața de familie. Artista a fost căsătorită timp de 15 ani cu un bărbat pe care l-a iubit nespus. Tragedia a lovit în urmă cu trei, când partenerul ei s-a stins din viață fulgerător, în urma unui infarct. Marcela Fota a fost copleșită de durere, iar singura alinare a fost fiul ei, David. Artista de muzică poulară a surprins când a reușit să-și refacă viață alături de un bărbat mai tânăr cu 22 de ani. Marcela Fota a oferit pentru prima dată detalii despre ce anume a determinat-o să își asculte inima și să iubească din nou.

Marcela Fota este una dintre cele mai respectate artiste de muzică populară, însă ea a avut parte și de perioade dificile, pe care a reușit să le depășească cu ajutorul familiei. Cel mai greu moment a fost atunci când soțul ei s-a stins din viață, după 15 ani de mariaj. Artista a trăit o adevărată dramă, dar doi ani mai tîrziu a reușit să-și refacă viața alături de un bărbat mai tânăr. Marcela Fota a spus ce anume a determinat-o să dea o nouă șansă iubirii. Acesta a precizat și marele compromis făcut în numele carierei.
„Mi-am dat seama că prioritatea mea este fericirea mea și a băiatului meu, iar eu asta fac. Clădesc fericire pentru mine și pentru David. Singurul „compromis’, nu știu dacă este compromis, este faptul că uneori, pentru a ajunge să îmi fac meseria, am plecat de lângă David. Dar apoi cum am avut ocazia am recuperat fiecare minut în care am stat separați.”, a declarat Marcela Fota pentru VIVA.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Marcel Cioacu viitorul premier ?!

  Prima ședință a Coaliției din acest an are loc de mai bine de o oră la sediul Guvernului. Liderii PNL-PSD-UDMR au de pus la punct legi importante încă din prima zi. Vorbim de reforma pensiilor, salariilor, dar și legile educației. Iar pe lângă obiectivele din noul an, coaliția și-ar putea renegocia și acordul prin care s-a format. Și asta pentru că, deși la rocada din luna mai, înțelegerea spune […]

todayianuarie 10, 2023


0%