play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightDacian Varga îl laudă pe Dan Petrescu: „Lucrează cel mai bine sub presiune”

General

Dacian Varga îl laudă pe Dan Petrescu: „Lucrează cel mai bine sub presiune”

todaynoiembrie 3, 2022

Background
share close

Dacian Varga a fost antrenat de Dan Petrescu la Sportul Studențesc, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar și ASA Tg. Mureș. Fostul atacant spune că antrenorul, care a cucerit cinci titluri consecutive cu România cu CFR Cluj, este modelul său în această meserie și că Petrescu lucrează excelent sub presiune, pe care o aplică cu succes asupra elevilor săi pentru a obține rezultate bune.

„Am aceeași plăcere să joc fotbal. Dacă mă ajută Dumnezeu să ajung la 70-80 de ani, aceeași plăcere să joc fotbal o voi avea. Din plăcere m-am apucat de fotbal și oricând, la orice oră, m-aș duce la fotbal. La orice oră mă sună oricine, mă duc la fotbal. Nu am refuzat niciodată pe nimeni și merg cu mare drag, pentru că-mi face plăcere.

Nu știu dacă o să implic mai mult în fotbal, dacă o să mă fac antrenor. Deocamdată am două afaceri, mă ocup de ele. Niciodată să nu spui niciodată, pe viitor nu se știe ce va fi. Urmăresc Liga 1, urmăresc ce se întâmplă în fotbalul românesc, dar deocamdată nu sunt implicat în niciun proiect. Lumea crede că aș fi un antrenor ca Șumudică, dar nu cred că ar trebui să existe dubii. Ținând cont că cel mai mult am lucrat cu Dan Petrescu, din punctul meu de vedere el este cel mai bun model.

Cred că aș fi la fel de strict, aș lua seriozitatea pe care o are dânsul, cum pregătește meciurile, așezarea echipei lui în teren. Cât de concentrat este pe fiecare antrenament în parte… Dacă m-aș face antrenor, el ar fi exemplul pentru mine. Este cel mai bun antrenor din România, a demonstrat-o deja. După rezultatele din ultimii ani, nu cred că mai trebuie să demonstreze lucrul acesta.

Anul acesta are cel mai dificil campionat din ultimii 10 ani, este mult mai echilibrat, nu numai la zona de play-off, ci și la mijlocul clasamentului. E un campionat mai dificil, dar Dan Petrescu este acolo. Seria de performanțe a început în 2018 și e singurul antrenor care se lupta la titlu atunci și care încă lucrează la vârful clasamentului. „, a declarat Dacian Varga

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Pescuitul ilegal în atenția jandarmilor!

  Practicarea pescuitului este un mod de recreere pentru cei pasionați dar trebuie să fie realizată cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Jandarmii execută permanent verificări privind legalitatea acestei activități, organizând acțiuni specifice pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol. Aceste acțiuni sunt executate atât în mod independent precum și cu reprezentanți ai asociațiilor de profil de la nivel județean. În urma unei acțiuni specifice executate de către jandarmii din […]

todaynoiembrie 3, 2022


0%