play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Ulmeni Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Șimleul Silvaniei Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cătina Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Baia Sprie Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Seini Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Mihai Viteazu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cămărașu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Palatca Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Recea Cristur Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Maramureș Radio Someș

General

Dan Negru împlinește astăzi 52 de ani! Incredibil unde a ales să petreacă. E aproape de război…

today02/23/2023

Background
share close

Dan Negru împlinește pe 23 februarie frumoasa vârstă de 52 de ani! Prezentatotul de la Kanal D a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum va petrece. Este incredibil locul ales pentru distracţie. A plecat cu familia la Chișinău, ignorând avertismentele prietenilor care i-au spus că e riscant să fie atât de aproape de zona conflictului dintre Rusia și Ucraina.
„Regele audiențelor”, așa cum i-a rămas porecla de pe vremea când lucra la Antena 1, nu are timp să se sărbătorească în tihnă de ziua sa. Astăzi e nevoit să muncească toată ziua, iar seara va pleca la Chișinău, tot în interes de serviciu. Dan Negru face de ani buni naveta în Republica Moldova, unde colaborează cu un post tv local, și a stabilit de mult că weekendul acesta va avea filmări acolo. Deși multă lume l-a atenționat să aibă grijă cu vizitele dese la Chișinău, pe motiv că aeroportul de acolo este în pericol din cauza războiului dintre vecinii Rusia și Ucraina, Negru își vede liniștit de planuri.
„Petrec românește: la serviciu. Azi filmez în România și diseară am avion spre Chișinău, pentru că în weekend filmez acolo. Deci, îmi închei ziua pe avion. Îmi doresc să pot zbura cât mai mult la Chișinău în contextul lumii de azi. Toată lumea spune că aeroportul din Chișinău e în pericol zilele astea din cauza războiului. E, eu acolo ajung de ziua mea”, a povestit Dan Negru! De asemenea, a spus că de data aceasta își ia și familia cu el, soția Codruța și cei doi copii ai lor, Dara și Bogdan. Astfel va putea petrece de ziua sa abia sâmbătă. „De data asta îi iau și pe ei la Chișinău, pentru că cei mici sunt în vacanță. O să petrecem sâmbătă seara acolo”, ne-a mai spus prezentatorul tv de la Kanal D.
Întrebat de cadouri, ce își dorește, Dan Negru a mărturisit că nu e pretenţios şi că nu are nici o dorinţă anume de ziua sa, spunând că are de toate. E cel mai bucuros că poate munci şi toţi ai lui sunt bine.

Dan Negru colaborează de 15 ani cu o televiziune din Chişinău, Prime TV, şi are şi acolo acelaşi succes ca în România. Emisiunea pe care o prezintă acum peste Prut se numeşte „Da sau Nu” şi este un concurs tv de origine olandeză care se bucură de un succes uriaş în 50 de alte ţări. Se află deja în al nouălea an consecutiv de difuzare. Formatul este cunoscut la nivel internaţional cu titlul „Deal or no Deal”. Cei care participă au la dispoziţie 26 de serviete, toate cu diverse sume de bani înăuntru. Concurenţii le deschid şi apoi trebuie să negocieze cu un „bancher”, care le propune şi el diverse sume. Acesta este momentul în care participantul trebuie să spună, cum anunţă şi titlul emisiunii, „Da sau Nu”. Dacă spune nu poate are norocul să adune din ce găseşte în celelalte serviete o sumă mai mare. Dar asta nu este garantat, fireşte… Aşa că jocul este foarte atractiv din cauza riscului. „Da sau Nu” este cel mai de succes show de divertisment din Republica Moldova.

„Deal or no Deal” a fost preluată la televiziunile din România de mai multe ori, prima dată fiind la Kanal D, în 2008, când a fost lansată cu titlul „Accepţi sau nu” şi era prezentată de Cove. Şi Antena 1 a difuzat, în 2002, un concurs similar, intitulat „Batem palma?”, după formatul foarte asemănător „Let’s Make a Deal”. Iar în decembrie anul trecut PRO TV îşi încearcă şi el norocul cu un astfel de concurs, intitulat tot „Batem palma?”, prezentat de data acesta de Cosmin Seleşi.

Written by: Somes Radio


0%