play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Mihai Viteazu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cămărașu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Palatca Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Recea Cristur Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Maramureș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Dragomirești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Așchileul Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Gilău Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - municipiul Câmpia Turzii Radio Someș

General

Dani Coman îi ia apărarea lui Nicolae Dică

today11/17/2022

Background
share close

Dani Coman a analizat mandatul lui Nicolae Dică la FCSB și declarațiile din partea conducerii și a jucătorilor de la plecarea antrenorului.Nicolae Dică (42 ani) a plecat de la FCSB după înfrângerea cu U Cluj, 1-2. Iar de atunci, Mihai Stoica (57 ani) și Gigi Becali (64 ani) au spus că acesta abuza de antrenamentele tactice. Mai mult, patronul FCSB-ului a precizat că Florin Tănase (27 ani) l-a îndemnat să-l pună pe Mihai Pintilii (38 ani) să conducă echipă, pentru că le dă o libertate mai mare jucătorilor. Doar că Dani Coman (43 ani) nu este de acord cu această abordare. Fostul internațional român este de părere că dacă Răzvan Lucescu (53 ani) nu acorda o importanță atât de mare pregătirii tehnico-tactice, Rapid nu ar fi fost la un pas de semifinalele Cupei UEFA, în sezonul 2005-2006.

„Dacă s-a ajuns să se vorbească, mă refer la ce s-a întâmplat cu Nicolae Dică la FCSB, că jucătorii sunt nemulțumiți că se lucrează tactic, înseamnă că avem o mare problemă a fotbalului românesc.

Când am jucat cu Rapidul în cupele europene, Răzvan, din șapte antrenamente în patru lucra tactic. Aveam noi vreo șansă, din punct de vedere valoric, dacă nu stăteam bine în teren, dacă nu lucram tactic, dacă nu eram bine pregătiți fizic și mental, aveam vreo șansă cu Hamburg, cu Hertha, cu Șahtior? Nu aveam nicio șansă. Sau cu Steaua.Am rămas cu un gust amar când am citit unele declarații, că Dică lucra foarte mult tactic și jucătorii erau nemulțumiți. Asta înseamnă fotbalul modern. Să lucrezi tactic, să așezi echipa cât mai bine în teren, să nu oferi spații adversarilor. Fără disciplină, fără organizare de joc, fără pregătire fizică, nu ai cum să performezi. Sub nicio formă”, a declarat Dani Coman pentru DigiSport.

Written by: Somes Radio


0%