play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightDani Coman îi ia apărarea lui Nicolae Dică

General

Dani Coman îi ia apărarea lui Nicolae Dică

todaynoiembrie 17, 2022

Background
share close

Dani Coman a analizat mandatul lui Nicolae Dică la FCSB și declarațiile din partea conducerii și a jucătorilor de la plecarea antrenorului.Nicolae Dică (42 ani) a plecat de la FCSB după înfrângerea cu U Cluj, 1-2. Iar de atunci, Mihai Stoica (57 ani) și Gigi Becali (64 ani) au spus că acesta abuza de antrenamentele tactice. Mai mult, patronul FCSB-ului a precizat că Florin Tănase (27 ani) l-a îndemnat să-l pună pe Mihai Pintilii (38 ani) să conducă echipă, pentru că le dă o libertate mai mare jucătorilor. Doar că Dani Coman (43 ani) nu este de acord cu această abordare. Fostul internațional român este de părere că dacă Răzvan Lucescu (53 ani) nu acorda o importanță atât de mare pregătirii tehnico-tactice, Rapid nu ar fi fost la un pas de semifinalele Cupei UEFA, în sezonul 2005-2006.

„Dacă s-a ajuns să se vorbească, mă refer la ce s-a întâmplat cu Nicolae Dică la FCSB, că jucătorii sunt nemulțumiți că se lucrează tactic, înseamnă că avem o mare problemă a fotbalului românesc.

Când am jucat cu Rapidul în cupele europene, Răzvan, din șapte antrenamente în patru lucra tactic. Aveam noi vreo șansă, din punct de vedere valoric, dacă nu stăteam bine în teren, dacă nu lucram tactic, dacă nu eram bine pregătiți fizic și mental, aveam vreo șansă cu Hamburg, cu Hertha, cu Șahtior? Nu aveam nicio șansă. Sau cu Steaua.Am rămas cu un gust amar când am citit unele declarații, că Dică lucra foarte mult tactic și jucătorii erau nemulțumiți. Asta înseamnă fotbalul modern. Să lucrezi tactic, să așezi echipa cât mai bine în teren, să nu oferi spații adversarilor. Fără disciplină, fără organizare de joc, fără pregătire fizică, nu ai cum să performezi. Sub nicio formă”, a declarat Dani Coman pentru DigiSport.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

MIS GRUP probleme grave la Sângeorz-Băi!

Compania Misgrup are probleme la Sângeorz-Băi privind execuția proiectului privind realizarea pistelor de biciclete. Se pare că la această oră la Primăria orașului Sângeorz-Băi se află o echipă de control ADR Nord-Vest. Aceștia au venit la solicitarea unuia dintre consilierii locali, Dacian Măgurean. Cetățenii deja s-au obișnuit cu cu reclamațiile făcute de Dacian, acesta fiind permanent nemulțumit de investițiile din oraș. De această dată se pare că echipa de control […]

todaynoiembrie 17, 2022 3


0%