play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightDe câte tragedii mai este nevoie pe Valea Someșului și a Ilvelor ?!

General

De câte tragedii mai este nevoie pe Valea Someșului și a Ilvelor ?!

todayoctombrie 13, 2022 3 3

Background
share close

Săptămâna aceasta un tânăr de 17 ani și-a pierdut viața într-un accident rutier. Acesta conducea o motocicletă fără a deține permis de conducere iar după spusele apropiaților nu era pentru prima dată când se urca pe motor. Ne este greu să credem că într-o comunitate mică acest lucru ar fi fost străin de ochii autorităților, este clar că o parte din vină au avut-o și părinții care poate nu au luat atitudine la timp.

Nu este singura tragedie care se întâmplă sub ochii polițiștilor din zonă. Am scris în repetate rânduri și am vorbit la radio despre ce se întâmplă pe acele văi (Someș și Ilve) tineri care circulă fără perimis de conducere sau sub influența drogurilor și a alcoolului fară a fi deranjați de cineva. Am avut cazuri de mame care și-au vărsat amarul pe facebook și în presă pentru că fii lor au ajuns să fie dependenți de droguri fără ca nimeni să ia atitudine, nu este un caz singular.

Zilnic discutăm cu primarii din acele zone și ne reclamă faptul că fenomenul drogurilor a scăpat de sub control total, tinerii au ajuns să consume droguri la cârciuma din sat mai des decât alcool, apoi fac fel și fel de vitejii. Sute de șoferi se urcă zilnic la volan băuți, ziua în amiaza mare, mașini neînmatriculate circulă pe stăzi și lista poate continua.

Credeți oare că aceste informații nu au ajuns și la urechile celor care conduc sau au condus destinele Polițiri Orașului  Sângeorz-Băi sub tutela căreia se află Secția de Poliție Rurală numărul 7 din Sângeorz-Băi? Oare cum au putut ani de zile să doarmă liniștiți știind că oamenii nu sunt în siguranță, știind că sunt zeci de șoferi băuți la volan sau circulă fără permis și sub influența drogurilor? Cum ați putut domnule Hărăpașcu să asistați la astfel de tragedii? Vă meritați pensia domnule Hărăpașcu?! Oare v-ați gândit că într-o zi puteți fi pieton și să fiți lovit de un șofer băut? V-ați gândit domnule Hărăpașcu câte drame există în aceste familii sau că ați putea avea și dumneavoastră o astfel de dramă în familie?

Poliția din Sângeorz-Băi are acum un nou șef,  interimar, Gavrilă Ciociu. Ne dăm seama de moștenirea grea pe care ați preluat-o cu această secție domnule comisar șef, dar sperăm să faceți ceva. Orice, oricât de mult, nu de alta dar Valea Someșului este de o vreme Valea Plângerii și a Nelegiuirii, asistăm la drame zi de zi iar numărul consumatorilor de droguri este în creștere.

Se spune că schimbarea șefilor este bucuria nebunilor, nu vrem să părem nebuni dar ne bucurăm că a plecat omul care a asistat neputincios la ce se petrece pe aceste văi și sperăm ca cei ce vin să fac mult mai mult, iar Valea Someșului și a Ilvelor să fie sigure.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

13-14 cu Viorel Negru. Subiectul emisiunii de azi: șpaga la români- e necesară sau e o boală a societății?

Vă așteptăm azi în cadrul emisiunii 13-14, moderată de Viorel Negru, în care vom discuta despre șpaga la români- e necesară sau e o boală a societății? Cu răspunsuri la această temă incitantă, vă invităm să intrați în direct cu noi, în cadrul emisiunii, apelând la numărul de telefon 0263 212 500. O zi cu spor și ne vedem în cadrul emisiunii, de la ora 13   Ne puteți urmări […]

todayoctombrie 13, 2022 1


0%