play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Mihai Viteazu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cămărașu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Palatca Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Recea Cristur Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Maramureș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Dragomirești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Așchileul Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Gilău Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - municipiul Câmpia Turzii Radio Someș

General

De ce nu are Corina Caragea copii. Nu multe femei ar recunoaște asta!

today03/03/2023

Background
share close

Corina Caragea (40 ani) a fost invitata Oanei Andoni la „Cafea cu visuri”. Frumoasa brunetă a făcut mai multe dezvăluiri în cadrul emisiunii menționate. Cu sinceritate, Corina Caragea a mărturisit de ce nu a devenit, până acum, mamă.
De ce nu ia în calcul Corina Caragea să devină mamă
Nu a vorbit doar despre experiențele sale de travel în vacanțele exotice, ci a venit în discuție și apariția unui copil în viața ei, pe care a mărturisit cu zâmbetul pe buze că l-ar trimite la țară, la bunici, ca să experimenteze din plin acest lucru. Atunci când era mică, vedeta ProTV obișnuia adesea să meargă la bunici și se bucura din plin de viața de la țară.
„Copilăria mea a fost cu multe vacanțe la țară pentru că, nu știu, voiau ai mei să scape de mine sau nu știu de ce, dar mi-a prins bine și chiar mă gândeam că este foarte tristă copilăria unui băiețel sau a unei fetițe fără o vacanță la țară… Atunci pe vremea aia mă gândeam, da’ de ce nu merg și eu în tabără, în Anglia? Au fost lecții importante pe care acum le privesc cu alți ochi”, i-a mărturisit Corina Caragea, Oanei Andoni.
„Mereu m-am gândit…dacă sau când voi avea un copil, cu siguranță îl voi trimite la țară!”, i-a povestit Corina Caragea, Oanei Andoni! Iar replica prezentatoarei de la „Cafea cu visuri” a fost următoarea: „Și îl iei pe copil în Hawaii?”. Corina a început să râdă și a răspuns: „Îl iau, îl iau!… Mi se pare foarte dificil totuși să călătorești cu un copil atât de mult, văd în avion…Eu nu aș face față nicio zi cu un copil! Mi se pare foarte dificil, dar am văzut foarte mulți curajoși. Îmi doresc să fie cumințel, să nu deranjeze ceilalți pasageri”, a mai povestit Corina Caragea dacă ar face față sau nu provocărilor cu un copil mic în vacanțe.
A mâncat carne de crocodil.
Fiind o împătimită a călătoriilor și având un blog de travel, Corina Caragea a încercat tot felul de mâncăruri tradiționale în călătoriile sale. De exemplu, atunci când a fost în Thailanda, vedeta ProTV a povestit că a fost curajoasă și a încercat carnea de crocodil.
„Nu mă feresc să încerc chestii noi. În Thailanda, de exemplu, am încercat carne de crocodil. Când am fost în Dolomiți am mâncat pentru prima oară carne de cerb, nu mai mâncasem. Am mâncat coadă de taur, în Spania. Nu mă feresc să încerc lucruri noi! M-am bătut cu o maimuță în Bali, am câștigat! Ți-am zis că merg la sală!”, i-a mai povestit Corina Caragea, Oanei Andoni.
De când călătorește, Corina Caragea a devenit expertă și în bagajele pe care și le face acum cu dexteritate.
„Cu timpul și cu experiența am învățat să îmi organizez mult mai bine bagajul, să nu mai iau tot dulapul, ci doar ce este necesar. Hai să recunoaștem, de fiecare dată când mergem, nu porți toate hainele…. Apropo de ponturi pentru bagaj, rulez hainele și chiar nu mi se șifonează anumite bluze și rochii dacă sunt rulate. Am învățat să bag șosetele, lenjerie intimă, într-o pălărie, de exemplu, să optimizez foarte bine spațiul din bagaj… Mi s-a întâmplat o dată să trebuiască să plătesc bagajul mai mult decât am plătit biletul de avion!”, a mai adăugat Corina Caragea.

Written by: Somes Radio


0%