play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Năpradea Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Valea Chioarului Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Remetea Chioarului Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Recea Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Repedea Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Șomcuta Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Budești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Rozavlea Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Poienile de sub Munte Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Strâmtura Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cupșeni Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Ariniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Bârsana Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Moisei Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Ulmeni Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Șimleul Silvaniei Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cătina Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Baia Sprie Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Seini Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Mihai Viteazu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cămărașu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Palatca Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Recea Cristur Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Dragomirești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Așchileul Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Gilău Radio Someș

General

De ce s-au certat, de fapt, Georgiana Lobont și Vlăduța Lupău. Nașa și fina sunt la cuțite de ani buni

today02/01/2023

Background
share close

Cele două frumoase artiste din „noul val” s-au certat în repetate rânduri, în spațiul public. În 2020 a fost oferit un astfel de moment, după ce Georgiana Lobonț a cântat o melodie populară pe care o interpretase de curând și Vlăduța Lupău.

Astfel, nașa și fina au început să se contrazică în social media. Georgiana Lobonț a povestit pe larg ce s-a întâmplat, de fapt.

„Îmi pare rău că acest ‘scandal’ a luat amploare așa mare și nu mi-aș fi dorit acest lucru niciodată mai ales că eu am evitat să apar public cu astfel de subiecte sau cu chestii prin care să mă victimizez. Nu m-a interesat și nici nu mă interesează reclamele de acest fel. Voi știți că eu întotdeauna am apărut în fața voastră mereu cu subiecte drăguțe, pozitive și mereu a primat pentru mine atât cariera cât și familia.

V-am cântat și v-am făcut să vă simțiți bine mereu, dar, de data aceasta, pentru că am fost sătulă de toate înțepăturile pe care le-am primit de-a lungul timpului din partea ei, am hotărât să clarific puțin lucrurile. Și pentru că m-ați întrebat des care este relația mea cu ea, acum pot să vă spun sincer și deschis că nu mai suntem apropiate de o bună perioadă de timp… și asta pentru că au fost diverse lucruri care s-au întâmplat între noi”, a declarat Georgiana Lobonț.

Frumoasa cântăreață a povestit că a fost nevoită să treacă peste multe „faze urâte”.
„Țin să menționez faptul că toată supărarea mea și picătura care a umplut paharul a pornit de la postarea pe care ea a făcut-o pe pagina ei de Facebook cu referire la mine, vrând să transmită faptul că o copiez după ce am cântat niște cântece care nu-i aparțin. Sunt cântece vechi, pe care le cunoaște toată lumea și le fredonează, eu și formația mea doar le-am cântat live la repetiții și apoi le-am postat pe canalul meu de YouTube ca să le asculte și alții în varianta noastră. Sunt profund dezamăgită de ceea ce se întâmplă.

S-au mai întâmplat și alte faze urâte peste care atât eu cât și soțul meu am trecut cu vederea din dorința de a menține o relație civilizată între nași și fini, ei fiind părinții spirituali ai copiilor noștri. Ca să înțelegeți mai bine situația, am fost pusă în urmă cu ceva timp într-o postură la care nu m-aș fi așteptat niciodată din partea ei.

Cu o săptămână înaintea unei nunți care avea loc la Zalău, ea i-a sunat pe miri, la a căror nuntă am fost invitate ambele, și le-a spus că dacă voi cânta și eu, ea nu mai dorește să participe deși relația dintre noi două era una bună, cel puțin eu așa știam. Acest lucru l-am aflat chiar de la miri și am fost profund uimită și dezamăgită, chiar și așa supărată, din respect față de ea nu i-am spus nimic nici personal și nici public”, a mai povestit Georgiana Lobonț.

Un an mai târziu, prietenia s-a transformat din nou într-un scandal. Totul a pornit de la o serie de colaje muzicale, iar cele două au trecut la atac, în ciuda faptului că sunt rude. Deși Vlăduța Lupău i-a botezat copiii Georgianei Lobonț, solistele au lăsat la o parte amabilitățile și au ajuns rivale de temut.

Două dintre melodiile pe care Georgiana Lobonț era pregătită să le lanseze au apărut, în mod surprinzător, și în cel mai recent colaj al Vlăduței Lupău.

Și cântărețul Florin Pește a fost implicat în scandal. El i-a ținut partea Georgianei Lobonț. Potrivit manelistului, Vlăduța Lupău ar fi programat în mod intenționat lansarea pieselor înainte de Georgiana Lobonț, pentru a-i face rău finei sale. Întreaga discuție s-a încheiat cu replica Georgianei Lobonț, vizibil dezamăgită: „Mi-ai trimis notificare (n.r. – de la avocat) și tu ești nașa copiilor mei…”.

„Ea mi-a botezat copiii. Îmi vine să râd acum când aud. Mă deranjează. Mă doare că relația pe care am avut-o s-a stricat și a ajuns în acest prag de supărare și de dușmănie.În momentul când a lansat exact aceleași piese de care vorbeam și eu, m-a deranjat și m-a întristat. Ziceam că sigur e ceva premeditat să pic prost în fața oamenilor, dar mi-a trecut. Piesele nu sunt nici ale mele, nici ale ei, sunt ale marilor artiști. Fiecare dăm câte o interpretare unică.

Sunt două piese care se regăsesc și în colajul ei și în colajul meu. Ce să zic? Le-am pregătit de mult. Nu m-am așteptat la asta. Să le înmoi setea de curiozitate fanilor, le-am pus câteva versuri și oamenii știau deja.Primisem multe mesaje, că a postat piesa înaintea mea, exact ce era și pe colajul meu. Ea tot anunța că va fi bomba bombelor, dar, Doamne ferește, nu m-am gândit. Fiecare o să le cântăm în felul nostru.

Nu vreau să o acuz. Mi-ar plăcea să nu concurăm. Decât să ne certăm, mai bine să ne unim. Sincer, dacă erați în postura mea, la fel se întâmpla.Ea a spus că nu crede în coincidențe că eu am sabotat-o. Eu filmam deja colajul marți. Dacă voiam să îi fac rău postam deja colajul”, a declarat Georgiana Lobonț, în presa de cancan.

Written by: Somes Radio


0%