play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightDenise Rifai, despre viitorul soț. Ce sfat i-a dat tatăl ei: „Că o să fie musulman sau creștin sau orice religie ar fi, la noi în casă nu asta contează”

General

Denise Rifai, despre viitorul soț. Ce sfat i-a dat tatăl ei: „Că o să fie musulman sau creștin sau orice religie ar fi, la noi în casă nu asta contează”

todaynoiembrie 9, 2022

Background
share close

Denise Rifai a povestit cum trebuie să fie viitorul ei soț. Într-un interviu pentru unica.ro, prezentatoarea de la Kanal D a spus și care a fost sfatul pe care l-a primit de la tatăl  ei.

Denise Rifai, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi din țară, a luat căsnicia părinților ei drept model. Tatăl vedetei este de origine arabă și este din Iordania. De fiecare dată când are timp, ea merge în țara natală a părintelui său. Jurnalista nu are preferințe când vine vorba despre naționalitatea viitorului soț. „Tata mi-a zis că trebuie să îmi iau un om care să fie bărbat și să aibă grijă de mine, așa că îl las pe Dumnezeu să aleagă pentru mine și tata o să mă sprijine și o să fie alături de mine în orice moment, pentru că este convins și conștient că o să aleg un bărbat, că o să fie musulman sau creștin sau orice religie ar fi, la noi în casă nu asta contează, contează principiile, contează educația și contează chestiunea aceasta de complementaritate între bărbat și femeie”, a declarant, pentru Unica.ro, Denise Rifai.
Deși în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” este mereu serioasă, în timpul liber, prezentatoare este total diferită. Ea mărturisește că este un om bun și o fire foarte caldă.
Vedeta de la Kanal D a mărturisit că nu îi place deloc să gătească. Știe să prepare alimente simple, însă nu știe să facă mâncare precum ciorbă, carne.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Întâlnire importantă la Lunca Ilvei cu Agenția Zonei Montane

Directoarea Agenției Zonei Montane, Veronica Baciu a fost marți prezentă la Centrul de Inovare, Cercetare și Prelucrare a lemnului din Lunca Ilvei. Aceasta a răspuns pozitiv invitației domnului Emil Iugan care a organizat o întâlnire de lucru între fermieri, conducerea Grupurilor de Producători și Cooperative Agricole dar și reprezentanți ai autorităților locale. La întâlnire a fost prezent si Cătălin Bota, primarul orașului Sângeorz-Băi și Vicepreședinte al Comitetului de Masiv din […]

todaynoiembrie 9, 2022


0%