play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Dabaca Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightDeputatul USR Cluj, Viorel Băltărețu:” România nu poate fi credibilă la Schengen cu un negociator ca Lucian Bode!”

General

Deputatul USR Cluj, Viorel Băltărețu:” România nu poate fi credibilă la Schengen cu un negociator ca Lucian Bode!”

todayianuarie 23, 2023

Background
share close

Într-o intervenție telefonică live la Radio Someș, deputatul USR de Cluj, Viorel Băltărețu, care a fost puternic integrat în discuțiile cu Olanda pentru aderarea la Schengen, a identificat punctual principalele chestiuni ce trebuie să se schimbe pentru accederea, finalmente, a României la Schengen, indicând că Lucian Bode, în proaspăta sa calitate de plagiator, nu poate fi un reprezentant de seamă al intereselor României, însăși integritatea sa fiind una îndoielnică. De asemenea, Băltărețu, a afirmat că încununarea diletantantismului și a lipsei de meritocrație în funcțiile cele mai înalte ale statului reprenzintă o altă cauză a refuzului de a fi parte din Schengen, corupția fiind de altfel unul din factorii cheie care încă ne țin departe de spațiul european mult dorit.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Ce știu americanii despre România. Răspunsurile care au stârnit milioane de zâmbete pe internet

Ce știu americanii despre România? Iată o întrebare futilă care a reușit totuși să stârnească amuzamentul pe internet. Bănuiam că peste ocean numele țării noastre nu reprezintă mare lucru, dar nu ne așteptam să fim chiar atât de insignifianți. Unii nu știu nici măcar dacă suntem o țară, alții cred România e Roma. Un cunoscut vlogger român s-a plimbat pe străzile din Los Angeles și le-a pus americanilor o întrebare […]

todayianuarie 23, 2023 1 2


0%