play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

  • cover play_arrow

    Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
  • home Home
  • keyboard_arrow_right Articole
  • keyboard_arrow_rightDoar cei cu IQ ridicat pot identifica cifra ascunsă în optul de romb, în doar câteva secunde

Doar cei cu IQ ridicat pot identifica cifra ascunsă în optul de romb, în doar câteva secunde

todaymai 10, 2023

Background
share close

Te poți concentra suficient pentru a găsi cifra ascunsă în optul de romb? Se presupune că doar cei cu un IQ ridicat o pot observa, în câteva secunde.

Dacă sunt făcute în mod regulat, aceste puzzle-uri vă vor ajuta să vă utilizați abilitățile cognitive și să vă îmbunătățiți concentrarea, memoria și capacitatea de a învăța. Este și distractiv.

În acest joc ești provocat să găsești cifra ascunsă în optul de romb în doar câteva secunde, și se pare că doar cei cu IQ ridicat pot face acest lucru.

Provocarea ta este să-l găsești în doar câteva secunde, ceea ce te va separa cu adevărat de restul lucrurilor din jurul tău.

Doar oamenii cu „mintea ageră” vor putea identifica cifra în timp util. Nu uita! Trebuie să privești imaginea rapid și cu atenție.

Vrei să găsești răspunsul? Uită-te mai jos!

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Sute de litri de lapte de capră au ajuns în șant, după ce o cisternă s-a răsturnat pe o șosea din Arad. Pagube de 60.000 de lei.

O cisternă care transporta lapte de capră s-a răsturnat și toată marfa a ajuns în șantul de la marginea drumului. În autovehicul se aflau două persoane, care au scăpat tefere. Potrivit jurnaliștilor de la Aradon, cisterna transporta lapte de capră colectat de la fermierii din zonă, care urma să ajungă la o fabrică de procesare din județul Brașov. Paguba se ridică la 60.000 de lei. Accidentul a avut loc miercuri […]

todaymai 10, 2023


0%