play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Ulmeni Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Șimleul Silvaniei Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cătina Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Baia Sprie Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Seini Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Mihai Viteazu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cămărașu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Palatca Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Recea Cristur Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Maramureș Radio Someș

General

DORIN LOJIGAN, PRIMARUL DIN CÂMPIA TURZII, ACUZAT DE DISTRUGEREA ORAȘULUI

today09/19/2023

Background
share close

Primarul din Câmpia Turzii se află de ceva vreme sub tirul acuzațiilor de incompetență ce vin atât de la localnici cât și de la adversarii politici. La sfârșitul lunii iulie în oraș se vorbea despre demararea procedurilor pentru organizarea unui referendum pentru demiterea lui Dorin Lojigan. Acum, primarul este interpelat prin intermediul unei scrisori deschise de către PSD Câmpia Turzii.

„Scrisoare deschisă ,,OPRIȚI DISTRUGEREA ORAȘULUI NOSTRU!”

Stimate domnule Primar Dorin N. Lojigan,

Suntem profund îngrijorați de starea actuală a localității noastre, Câmpia Turzii. Sub conducerea dumneavoastră și a Partidului Național Liberal, am asistat la o degradare gravă a acestui loc în care am crescut și pe care îl numim acasă. Este timpul să punem capăt acestui dezastru și să ne concentrăm pe a restabili gloria și frumusețea Câmpiei Turzii.

Traficul infernal care sufocă orașul nostru este unul dintre cele mai presante probleme cu care se confruntă comunitatea noastră. Străzile aglomerate și infrastructura deficitară transformă fiecare drum către muncă sau școală într-un calvar zilnic. Lucrările de proastă calitate și cheltuirea iresponsabilă a resurselor financiare sunt inacceptabile. Câmpia Turzii nu merită să fie doar un șantier perpetuu, ci un oraș în care locuitorii să trăiască în siguranță și confort.

Poluarea și lipsa spațiilor verzi sunt alte probleme urgente pe care trebuie să le abordăm. Este inacceptabil să trăim într-un mediu în care calitatea aerului este afectată negativ, iar spațiile de recreere sunt insuficiente. Pistele de bicicletă, atât de necesare pentru o viață activă și sănătoasă, sunt practic inutilizabile în timpul ploilor. Oamenii noștri merită mai mult.

Foto: Arieș News Chanel – Câmpia Turzii – Oraș fără viață, fără flori, înecat în betoane și haos

Politizarea excesivă a Primăriei și acordarea de contracte preferențiale trebuie să înceteze. Administrarea orașului nu ar trebui să fie un mijloc de a răsplăti apropiații politic, ci o responsabilitate față de cetățeni. Falimentarea societăților “Domeniul Public” și “Salubritate” reprezintă o eroare gravă , care trebuie abordată cu seriozitate.

Sportul, cultura și patrimoniul nostru sunt într-o stare deplorabilă. Parcul Central, o bijuterie a orașului, a fost distrus, iar un “Monument Național Românesc” a fost demolat. Aceste acțiuni sunt inescuzabile și ne îndepărtează de identitatea noastră ca și comunitate.

Este timpul să luați măsuri concrete pentru a remedia aceste probleme și pentru a face Câmpia Turzii un loc mai bun pentru toți locuitorii săi. Cetățenii merită un oraș curat, sigur și prosper, nu un oraș sufocat de probleme și neglijență.

Vă somăm public să acționați acum, înainte ca situația să devină și mai gravă. Orașul nostru are nevoie de lideri care să fie dedicați binelui comunității și să acționeze în interesul public.

Dacă nu vă ridicați la înălțimea acestei situații, veți rămâne în istorie ca primarul care a distrus Câmpia Turzii. Este timpul să acționați înainte să fie prea târziu!” se arată în scrisoarea deschisă a PSD Câmpia Turzii

Elena Vesa

Written by: Somes Radio


0%