play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Măguri Răcătău Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightDrama prin care a trecut Georgiana Lobonț înainte ca soțul ei să anunțe că divorțează! Nu orice femeie ar suporta o așa durere

General

Drama prin care a trecut Georgiana Lobonț înainte ca soțul ei să anunțe că divorțează! Nu orice femeie ar suporta o așa durere

todayianuarie 17, 2023 3 5

Background
share close

Divorț-bombă la început de an! Deși păreau o familie fericită și împlinită din toate punctele de vedere, soțul Georgianei Lobonț, cunoscuta cântăreață de muzică de petrecere, a anunțat că va divorța de mama copiilor săi. Rareș Ciciovan a confirmat că nu mai formează un cuplu cu artista din Ardeal.

Drama prin care a trecut Georgiana Lobonț înainte ca soțul ei să anunțe că divorțează

Rareș Ciciovan, soțul Georgiana Lobonț a aruncat bomba! Bărbatul a mărturisit că s-a separat de artista de muzică populară și nu mai este cale de întoarcere. Aceștia erau căsătoriți de șapte ani și au împreună doi copii. Rareș Ciciovan a uimit pe toată lumea când a afirmat, fără rețineri, că nu este prima dată când cei doi au probleme în căsnicie. Se pare că decizia divorțului a fost luată chiar de soțul Georgianei Lobonț.
„Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu. Și la mine par afaceri foarte bune, una e să pară, alta e să fie.”, a declarat soțul Georgianei Lobonț, pentru o revistă.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, de profesie medic stomatolog, nu au dat niciodată de înțeles că au probleme în cuplu, mai ales că în urmă cu o săptămână s-au întors dintr-o vacanță de vis din Maldive.

Din păcate, se pare că neînțelegerile dintre cei doi se pare că sunt mai vechi, ținând cont că Rareș Ciciovan este hotărât acum să se despartă definitiv de cea care i-a stat alături în ultimii ani.
„Nu are ce să zică ea urât rău despre mine, că ce? Am făcut doi copii, sunt frumoși, deștepți, seamănă cu mine, ce să zică. Acum cinci ani poate era posibilă treaba asta (n.r. să se împace) dar acum astăzi e gata, orice început are și un final.”, a mai spus Radu Ciciovan, pentru sursa citată anterior.

Poveste de dragoste ca-n filme

Georgiana Lobonț și tatăl copiilor ei s-au cunoscut încă de pe băncile liceului. În cadrul unui interviu mai vechi, artista povestea că s-a îndrăgostit la prima vedere de Rareș Ciciovan.

„Povestea noastră de dragoste se aseamănă cu poveștile de dragoste din basme. Eu eram pe clasa a 9-a, iar soțul meu pe clasa 12-a. Eram în primele zile de liceu când etuziasmată alături de noii mei colegi dar și de prieteni ieșeam de la școală. Pe drum, la un colț de stradă m-am intersectat cu un băiat foarte drăguț, blond cu ochii albaștri, parcă era un actor de la Hollywood. Nu-l văzusem niciodată, deși locuiam in Gherla de o viață.

Din prima cred că m-am îndrăgostit de el. Partea amuzantă e că părinții noștri erau prieteni de familie dar eu nu le cunoșteam băiatul. Îmi doream să aflu cine este dar nu prea aveam cum, nici cei din anturajul meu nu-l cunoșteau.”, mărturisea vedeta.

A intrat în depresie că nu rămânea însărcinată

Pe când avea doar 24 de ani, Georgiana Lobonț a primit o lovitură dură din partea medicilor. Aceștia i-au spus solistei că nu va putea să rămână niciodată gravidă, lucru care a băgat-o în depresie.

„De mică am avut un vis… cand voi fi mare să am o familie frumoasă, un soţ iubitor şi copii drăgălaşi. Acest vis a început sa devina realitate in momentul in care l-am cunoscut pe Rares şi am devenit sot si sotie. Ne doream foarte mult sa avem un copil împreună, încă de cand ne-am cunoscut. După căsătorie am început să facem mai mult în privinţa asta pentru a deveni părinti. După mai multe încercări, într-o zi am vizitat un medic specialist care mi-a dat o veste foarte dureroasă.

Nu puteam să devin mamă… mi-a zis că trebuie să urmez un tratament care să mă ajute în această privinţă. Au urmat câteva zile extrem de grele si de triste pentru mine, dar si pentru Rares. Eram dezamagita şi nu puteam să concep că o fată aşa tânără ca mine nu poate face copii. Picasem intr-o depresie”, povestea dezamăgită Georgiana Lobonț, în urmă cu ceva ani.

La scurt timp de la acele dezvăluiri dure, Georgiana Lobonț a reușit să rămână însărcinată cu primul copil. Ea a recunoscut, însă, că a făcut numeroase tratamente și s-a rugat la Dumnezeu pentru a-i dărui un copilaș.

„Rareș ca sa ma consoleze îmi zicea că dacă chiar nu v-om putea deveni părinti, v-om adopta un copilas. A fost o perioadă trista pentru mine si nu am putut să vorbesc aceste lucruri cu nimeni decât cu câţiva prieteni foarte apropiati. Nici părinţii noştri nu au stiut prin ce trecem. Am început să urmez tratamentul dar în acelaşi timp mă rugam încontinuu.

Mă rugam în gând, prin casă, mereu mă gândeam cu teamă la acest lucru dar în acelaşi timp nu mi-am pierdut speranţa. Am fost să mă rog şi la Manăstiri. Icoana Făcătoare de Minuni de la Nicula cred că m-a ajuta, mereu când am avut obstacole în viaţă sau când treceam prin unele încercări mergeam la ea şi mă rugam”, declara interpreta pentru o revistă.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

Evenimente

Ziua Culturii marcată la Viisoara in județul Cluj

Ziua Culturii a fost marcată la Viisoara în județul Cluj luni 16 ianuarie. Poetul Mihai Eminescu a fost omagiat la Căminul Cultural din Viisoara în prezența primarului Ioan Roman și a copiilor din comună însoțiți de cadrele didactice. La începutul evenimentului primarul Ioan Roman a ținut un discurs despre importanța patriotismului dar și despre cultură în general. Scriitorul Alexandru Uiuiu, cel care a realizat și rubrica culturală Călător prin Ardeal […]

todayianuarie 16, 2023 2 2


0%