play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Săcălășeni Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -județul Cluj Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Năpradea Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Valea Chioarului Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Remetea Chioarului Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Recea Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Repedea Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Șomcuta Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Budești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Rozavlea Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Poienile de sub Munte Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Strâmtura Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cupșeni Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Ariniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Bârsana Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Moisei Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Ulmeni Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Șimleul Silvaniei Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cătina Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Baia Sprie Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Seini Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Mihai Viteazu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cămărașu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Palatca Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Recea Cristur Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Dragomirești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

General

Drama prin care a trecut Georgiana Lobonț înainte ca soțul ei să anunțe că divorțează! Nu orice femeie ar suporta o așa durere

today01/17/2023

Background
share close

Divorț-bombă la început de an! Deși păreau o familie fericită și împlinită din toate punctele de vedere, soțul Georgianei Lobonț, cunoscuta cântăreață de muzică de petrecere, a anunțat că va divorța de mama copiilor săi. Rareș Ciciovan a confirmat că nu mai formează un cuplu cu artista din Ardeal.

Drama prin care a trecut Georgiana Lobonț înainte ca soțul ei să anunțe că divorțează

Rareș Ciciovan, soțul Georgiana Lobonț a aruncat bomba! Bărbatul a mărturisit că s-a separat de artista de muzică populară și nu mai este cale de întoarcere. Aceștia erau căsătoriți de șapte ani și au împreună doi copii. Rareș Ciciovan a uimit pe toată lumea când a afirmat, fără rețineri, că nu este prima dată când cei doi au probleme în căsnicie. Se pare că decizia divorțului a fost luată chiar de soțul Georgianei Lobonț.
„Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu. Și la mine par afaceri foarte bune, una e să pară, alta e să fie.”, a declarat soțul Georgianei Lobonț, pentru o revistă.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, de profesie medic stomatolog, nu au dat niciodată de înțeles că au probleme în cuplu, mai ales că în urmă cu o săptămână s-au întors dintr-o vacanță de vis din Maldive.

Din păcate, se pare că neînțelegerile dintre cei doi se pare că sunt mai vechi, ținând cont că Rareș Ciciovan este hotărât acum să se despartă definitiv de cea care i-a stat alături în ultimii ani.
„Nu are ce să zică ea urât rău despre mine, că ce? Am făcut doi copii, sunt frumoși, deștepți, seamănă cu mine, ce să zică. Acum cinci ani poate era posibilă treaba asta (n.r. să se împace) dar acum astăzi e gata, orice început are și un final.”, a mai spus Radu Ciciovan, pentru sursa citată anterior.

Poveste de dragoste ca-n filme

Georgiana Lobonț și tatăl copiilor ei s-au cunoscut încă de pe băncile liceului. În cadrul unui interviu mai vechi, artista povestea că s-a îndrăgostit la prima vedere de Rareș Ciciovan.

„Povestea noastră de dragoste se aseamănă cu poveștile de dragoste din basme. Eu eram pe clasa a 9-a, iar soțul meu pe clasa 12-a. Eram în primele zile de liceu când etuziasmată alături de noii mei colegi dar și de prieteni ieșeam de la școală. Pe drum, la un colț de stradă m-am intersectat cu un băiat foarte drăguț, blond cu ochii albaștri, parcă era un actor de la Hollywood. Nu-l văzusem niciodată, deși locuiam in Gherla de o viață.

Din prima cred că m-am îndrăgostit de el. Partea amuzantă e că părinții noștri erau prieteni de familie dar eu nu le cunoșteam băiatul. Îmi doream să aflu cine este dar nu prea aveam cum, nici cei din anturajul meu nu-l cunoșteau.”, mărturisea vedeta.

A intrat în depresie că nu rămânea însărcinată

Pe când avea doar 24 de ani, Georgiana Lobonț a primit o lovitură dură din partea medicilor. Aceștia i-au spus solistei că nu va putea să rămână niciodată gravidă, lucru care a băgat-o în depresie.

„De mică am avut un vis… cand voi fi mare să am o familie frumoasă, un soţ iubitor şi copii drăgălaşi. Acest vis a început sa devina realitate in momentul in care l-am cunoscut pe Rares şi am devenit sot si sotie. Ne doream foarte mult sa avem un copil împreună, încă de cand ne-am cunoscut. După căsătorie am început să facem mai mult în privinţa asta pentru a deveni părinti. După mai multe încercări, într-o zi am vizitat un medic specialist care mi-a dat o veste foarte dureroasă.

Nu puteam să devin mamă… mi-a zis că trebuie să urmez un tratament care să mă ajute în această privinţă. Au urmat câteva zile extrem de grele si de triste pentru mine, dar si pentru Rares. Eram dezamagita şi nu puteam să concep că o fată aşa tânără ca mine nu poate face copii. Picasem intr-o depresie”, povestea dezamăgită Georgiana Lobonț, în urmă cu ceva ani.

La scurt timp de la acele dezvăluiri dure, Georgiana Lobonț a reușit să rămână însărcinată cu primul copil. Ea a recunoscut, însă, că a făcut numeroase tratamente și s-a rugat la Dumnezeu pentru a-i dărui un copilaș.

„Rareș ca sa ma consoleze îmi zicea că dacă chiar nu v-om putea deveni părinti, v-om adopta un copilas. A fost o perioadă trista pentru mine si nu am putut să vorbesc aceste lucruri cu nimeni decât cu câţiva prieteni foarte apropiati. Nici părinţii noştri nu au stiut prin ce trecem. Am început să urmez tratamentul dar în acelaşi timp mă rugam încontinuu.

Mă rugam în gând, prin casă, mereu mă gândeam cu teamă la acest lucru dar în acelaşi timp nu mi-am pierdut speranţa. Am fost să mă rog şi la Manăstiri. Icoana Făcătoare de Minuni de la Nicula cred că m-a ajuta, mereu când am avut obstacole în viaţă sau când treceam prin unele încercări mergeam la ea şi mă rugam”, declara interpreta pentru o revistă.

Written by: Somes Radio


0%