play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

  • cover play_arrow

    Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
  • home Home
  • keyboard_arrow_right General
  • keyboard_arrow_right Articole
  • keyboard_arrow_rightE celebru, e milionar, dar circulă cu metroul și autobuzul în București și a antrenat Universitatea Cluj

General

E celebru, e milionar, dar circulă cu metroul și autobuzul în București și a antrenat Universitatea Cluj

todaymai 13, 2023

Background
share close

Fostul portar al echipei naționale, care a trecut în carieră pe la Rapid, Dinamo, Ajax sau AS Roma, a transmis recent că este gata să accepte o nouă provocare și că a folosit această perioadă pentru a-și îmbunătăți cunoștințele.

Bogdan Lobonț locuiește în București și pentru a scăpa de aglomerație a ales mijloacele de transport în comun: circulă cu autobuzul și cu metroul.

Fostul goalkeeper a fost surprins într-o stație RATB, în timp ce aștepta autobuzul 301, scrie playsport.ro. Cu căștile pe urechi, Bogdan Lobonț a așteptat relaxat mijlocul de transport în comun.

De altfel, în urmă cu un an, pe când era angajat al FRF, cel poreclit „Pisica” a povestit de ce preferă să circule cu metroul.

„De la mine din cartier, din Aviației și până la Federație, cu mașina, am făcut cu 15 minute mai mult. Pentru mine, într-un oraș aglomerat cum este Bucureștiul, metroul este cel mai comod mijloc de locomoție. Am două minute de așteptare în stație și 20-25 de minute până la Piața Muncii”, declara Bogdan Lobonț, în urmă cu un an, pentru PlaySport.

Deținător de licență PRO, despre Bogdan Lobonț s-a zvonit că ar fi pe lista lui Gigi Becali pentru a fi adus la FCSB. Cu toate acestea, fostul portar român a dezvăluit că nu a existat niciun fel de discuție cu cineva din club.

Ca jucător, Bogdan Lobonț a apărat de 86 de ori poarta echipei naționale a României, în perioada 1998-2018. A evoluat la Corvinul Hunedoara, Rapid, Ajax Amsterdam, Dinamo, Fiorentina și AS Roma.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

O femeie a realizat că pereții din noua casă sunt „calzi”, apoi a avut parte de șocul vieții. Este îngrozitor ce a descoperit!

O femeie a doi copii a muncit din greu pentru a putea cumpăra o nouă locuință, dar a avut parte de o descoperire terifiantă în pereții casei, atunci când a realizat că sunt „calzi”. Amber Hall a muncit din greu pentru a-și cumpăra prima casă, dar mama a doi copii spune că experiența a fost compromisă după ce a descoperit zece creaturi "șocant de mari" care se ascundeau în pereți. […]

todaymai 12, 2023 2 3


0%