play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightEmmanuel Macron are o soție cu 25 de ani mai în vârstă. Care a fost reacția părinților la aflarea veștii că se iubește cu Brigitte

General

Emmanuel Macron are o soție cu 25 de ani mai în vârstă. Care a fost reacția părinților la aflarea veștii că se iubește cu Brigitte

todayianuarie 9, 2023 1

Background
share close

Emmanuel Macron a fost supus unei sesiuni de întrebări. Unele dintre ele au fost mai incomode și s-au referit chiar la relația cu soția sa mai bătrână. Află din rândurile de mai jos ce a răspuns președintele francez.
Președintele Franței, Emmanuel Macron, a fost invitat în cadrul emisiunii „Les Rencontres du Papotin” a canalului France 2, acolo unde a luat parte la o sesiune de întrebări, la care a reușit să răspundă cu calm și fără să își piardă zâmbetul de pe buze. Iată cum a reacționat președintele Franței la spectrul de întrebări care a variat de la politică și până la situația sa amoroasă.
Președintele francez, Emmanuel Macron, a primit o serie de întrebări legate de familie, politică și chiar despre bani. Printre primele întrebări primite s-a numărat chiar o curiozitate legată de resursele sale financiare, iar întrebarea a fost una destul de directă:

Ai bani mulți?”, a fost întrebarea primită./„Am avut mai mulţi înainte de a fi la Elysée!”, a răspuns Macroin, potrivit Le Figaro, citat de Digi.

Printre întrebările adresate, s-au numărat și câteva mai incomode legate de viața sentimentală:

De ce nu este posibil ca un pacient să se îndrăgostească de cel care îl îngrijește?”, a fost o altă întrebare./„Cred că principiul iubirii este că orice este posibil. Nu prea alegi dragostea, ţi se întâmplă.”, a răspuns președintele francez, citat de aceeași sursă.

Președintele Franței a fost întrebat și despre cum au reacţionat părinţii săi atunci când au aflat de relaţia cu Brigitte:

„Rău, e normal. Cred că întotdeauna îţi imaginezi pentru copiii tăi un fel de viaţă de un anumit standard şi când se întâmplă ceva care nu corespunde tiparului tău, nu eşti neapărat confortabil şi părinţii tăi, la început, sunt îngrijoraţi pentru tine. A fost un amestec din toate şi mie mi-a dublat dorinţa de a-mi urma calea.”, a răspuns acesta.

Brigitte Macron, în vârstă de 69 de ani, este cu 25 de ani mai bătrână decât președintele Franței. Se pare că aceasta i-a fost profesoară de teatru în liceu și au început o relație pe când el avea doar 18 ani, potrivit aceleași surse citate. Mai mult, la acea vreme, actuala soție a președintelui era căsătorită și avea trei copii.
În cele din urmă, dragostea dintre ei doi s-a dovedit a fi mai puternică, iar ea a decis să pună capăt mariajului și să se mute la Paris, alături cel care avea să devină președintele Franței. Emmanuel Macron și Brigitte s-au căsătorit în anul 2007.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Încă o distincție pentru David Popovici! Site-ul Swimswam l-a desemnat cel mai bun înotător al anului 

Sportivul român David Popovici a fost desemnat cel mai bun înotător al anului 2022 în lume, la masculin, de cunoscutul site de nataţie Swimswam.com În acest an postolimpic, multe feţe noi au răsărit în topul înotului masculin. Şapte înotători au doborât recorduri mondial individuale, iar opt au cucerit titluri multiple în probe individuale la Mondialele de înot. Dar niciunul dintre aceşti înotători şi performanţele lor nu au zguduit lumea înotului […]

todayianuarie 9, 2023


0%