play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Tășnad, Satu Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Sandulesti Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Fizesu Gherlii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Petrestii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Tritenii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Băișoara Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Țaga Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Cluj Napoca Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Mărișelu Radio Someș

General

Emmanuel Macron are o soție cu 25 de ani mai în vârstă. Care a fost reacția părinților la aflarea veștii că se iubește cu Brigitte

todayianuarie 9, 2023

Background
share close

Emmanuel Macron a fost supus unei sesiuni de întrebări. Unele dintre ele au fost mai incomode și s-au referit chiar la relația cu soția sa mai bătrână. Află din rândurile de mai jos ce a răspuns președintele francez.
Președintele Franței, Emmanuel Macron, a fost invitat în cadrul emisiunii „Les Rencontres du Papotin” a canalului France 2, acolo unde a luat parte la o sesiune de întrebări, la care a reușit să răspundă cu calm și fără să își piardă zâmbetul de pe buze. Iată cum a reacționat președintele Franței la spectrul de întrebări care a variat de la politică și până la situația sa amoroasă.
Președintele francez, Emmanuel Macron, a primit o serie de întrebări legate de familie, politică și chiar despre bani. Printre primele întrebări primite s-a numărat chiar o curiozitate legată de resursele sale financiare, iar întrebarea a fost una destul de directă:

Ai bani mulți?”, a fost întrebarea primită./„Am avut mai mulţi înainte de a fi la Elysée!”, a răspuns Macroin, potrivit Le Figaro, citat de Digi.

Printre întrebările adresate, s-au numărat și câteva mai incomode legate de viața sentimentală:

De ce nu este posibil ca un pacient să se îndrăgostească de cel care îl îngrijește?”, a fost o altă întrebare./„Cred că principiul iubirii este că orice este posibil. Nu prea alegi dragostea, ţi se întâmplă.”, a răspuns președintele francez, citat de aceeași sursă.

Președintele Franței a fost întrebat și despre cum au reacţionat părinţii săi atunci când au aflat de relaţia cu Brigitte:

„Rău, e normal. Cred că întotdeauna îţi imaginezi pentru copiii tăi un fel de viaţă de un anumit standard şi când se întâmplă ceva care nu corespunde tiparului tău, nu eşti neapărat confortabil şi părinţii tăi, la început, sunt îngrijoraţi pentru tine. A fost un amestec din toate şi mie mi-a dublat dorinţa de a-mi urma calea.”, a răspuns acesta.

Brigitte Macron, în vârstă de 69 de ani, este cu 25 de ani mai bătrână decât președintele Franței. Se pare că aceasta i-a fost profesoară de teatru în liceu și au început o relație pe când el avea doar 18 ani, potrivit aceleași surse citate. Mai mult, la acea vreme, actuala soție a președintelui era căsătorită și avea trei copii.
În cele din urmă, dragostea dintre ei doi s-a dovedit a fi mai puternică, iar ea a decis să pună capăt mariajului și să se mute la Paris, alături cel care avea să devină președintele Franței. Emmanuel Macron și Brigitte s-au căsătorit în anul 2007.

Written by: Somes Radio


0%