play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Mihai Viteazu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cămărașu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Palatca Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Recea Cristur Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Maramureș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Dragomirești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Așchileul Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Gilău Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - municipiul Câmpia Turzii Radio Someș

General

Eurodeputatul PNL, Daniel Buda, în vizită de lucru în comuna Tureni

today04/02/2024

Background
share close

Eurodeputatul PNL, Daniel Buda, a efectuat o vizită importantă în comuna Tureni. La întâlnirea avută cu primar Elena Daniela Mănăilă, s-a discutat despre problemele comunității. Proiectele cu finanțare europeană au constituit principalul subiect. Au fost abordate strategiile de dezvoltare pe termen scurt și mediu pentru următorii ani.

După întâlnire, Daniel Buda și primarul comunei Tureni Daniela Mănăilă au vizitat șantierul DX A3 – Tureni. Aici, au întâlnit șeful de șantier și au analizat problemele apărute în timpul execuției. Un exemplu este problema stâlpilor de înaltă și medie tensiune care trebuie relocați urgent.

Daniel Buda:„Tureni, Roșia Montană a Clujului!‼️”

„Tureni, Roșia Montană a Clujului!‼️ O felicit pe doamna primar Daniela Mănăilă pentru reușitele sale de excepție și pentru maniera în care a reușit să își dezvolte comunitatea! Un om între oameni, un om pentru oameni!

Drumul de legătură cu autostrada, atât de necesar pentru conectarea comunității, este în curs de construcție, iar eforturile depuse ne inspiră încredere că soluțiile găsite vor asigura dezvoltarea acestei zone și vom circula în curând pe acest segment indispensabil nu doar pentru Tureni, dar și pentru Cluj Napoca și municipiul Turda!

Investițiile și inițiativele luate în zona rurală, precum satul Micești, nu doar combat depopularea, dar contribuie la repopularea rapidă a comunității. Comuna Tureni devine un exemplu de repopulare și revitalizare, oferind locuitorilor săi oportunități și perspective pentru un viitor mai bun.”, a transmis pe facebook, Daniel Buda.

Întâlnirea de la primărie a fost urmată de o vizită la șantierul drumului expres A3 – Tureni. Împreună cu șeful de șantier au analizat problemele apărute în timpul execuției. Un exemplu este problema stâlpilor de înaltă și medie tensiune. Aceștia trebuie relocați urgent, după cum transmite Biroul de presă al comunei Tureni.
Vizita a continuat la doi fermieri din Micești, unde cunoștințele și experiența eurodeputatului Buda au ieșit în evidență. Fermierii din Tureni i-au prezentat europarlamentarului problemele cu care se confruntă. Cea mai stringentă e legată de medicul veterinar din comună, care nu este tolerat de fermieri. Vizita s-a încheiat cu un episod de călărie, la ferma doctorului Adrian Silvestru.

„Această vizită subliniază angajamentul continuu al eurodeputatului Daniel Buda față de comunitatea din Tureni și de a lucra împreună pentru a rezolva problemele cu care se confruntă.”, mai transmite Biroul de presă.

 

Written by: Somes Radio


0%