play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Mihai Viteazu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cămărașu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Palatca Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Recea Cristur Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Maramureș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Dragomirești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Așchileul Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Gilău Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - municipiul Câmpia Turzii Radio Someș

General

FESTIVALUL INTERNAȚIONAL “TRANSILVANIA FASHION” TRANSFORMĂ CLUJUL ÎN CAPITALA MODEI

today09/04/2023

Background
share close

Editia 2023 a Festivalului International de Moda Transilvania Fashion va începe vineri la Cluj-Napoca.  Timp de 3 zile Esplanada Centrului de Cultură Urbană din Parcul Central din Cluj-Napoca se va transforma într-o platformă de celebrare a modei datorită unei logistici impresionante de catwalk, sunet, lumină și ecrane LED, într-un superb amfiteatru în aer liber, străjuit de impunătoarea clădire a Cazinoului și de istorica Fântână Arteziană. Aici va fi amenajat și  un studio foto special care va fi pus la dispoziția fotografilor pentru ședințe foto cu modelele și creațiile prezentate pe catwalk.

La Festivalul Transilvania alături de creatorii români de modă, vor participa designeri din: Italia, Germania, Regatul Țarilor de Jos, Republica Moldova, Ungaria, Cehia, Bulgaria, Serbia si Kazahstan.

Dintre creatorii de rezonanță în lumea modei românești la festivalul de la Cluj-Napoca vor participa: Kinga Varga, Paul Palm, Daiana Nealcos, Cristina Lazar, Mihaela Tipei, Tudor Halatiu, Oana Livia Badea, Inga Bragaru, Raluca Soare, Luminita Balazs, Mihnea Covaci, Anca Manea, Ioana Degau, Tessuto si Dany Gurban, Alexandra Constantinescu, Raul Matis, Mara Popa si Renata Mihaly. La secțiunea internațională vor fi prezenți: Angelika Hirschler si Vincenzo Merli, director al Maison EVF, ambii invitati speciali ai acestei editii a FTF, Monica Gruber, ORHA, Josephine Cosonatto, Carmichael, Kárpáti Rebeka – KINDA Clothing, Milita Trickovici, Monika Pizur, Aidarkhan Kaliyev Aspara, Mariana Atanasova si Galina Ivanova.

Sectiunea dedicata universitatilor de arta aduce, si in 2023, sapte centre academice din Romania si Republica Moldova. Acestea sunt: Universitatea de Arta si Design din Cluj-Napoca; Universitatea Nationala de Arte Bucuresti; Universitatea Nationala de Arte “George Enescu” din Iasi; Facultatea de Arte si Design din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara; Facultatea de Arte a Universitatii din Oradea; Facultatea de Design de la Universitatea “Aurel Vlaicu” din Arad; Facultatea de Design din cadrul Universitatii Tehnice din Chisinau (Republica Moldova).

Accesul la festivalul de fashion 2023 este liber, in limita locurilor disponibile.

Elena Vesa

Written by: Somes Radio


0%