play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightFiica lui Victor Socaciu și-a sărbătorit fetița fără regretatul artist. Ultimele imagini cu el de la petrecerea nepoatei sale: „De ziua ei, golul de tata este și mai pronunțat!”

General

Fiica lui Victor Socaciu și-a sărbătorit fetița fără regretatul artist. Ultimele imagini cu el de la petrecerea nepoatei sale: „De ziua ei, golul de tata este și mai pronunțat!”

todayianuarie 24, 2023

Background
share close

Fiica lui Victor Socaciu și-a sărbătorit fetița fără regretatul artist. Ana-Maria, fiica lui Victor Socaciu, și-a serbat fiica cea mare, pe Josephina, care a împlinit 10 ani pe data de 19 ianuarie. Până acum un an, puștoaica se aniversa împreună cu bunicul ei, regretatul Victor Socaciu. La ziua de naștere a Iosephinei, Ana-Maria a simțit și mai mult lipsa tatălui ei, care a murit pe 27 decembrie 2021. Într-un interviu pentru viva.ro, tânăra vorbește despre învățăturile primite de la acesta, dar și despre relația cu fiica ei.
Fiica lui Victor Socaciu și-a sărbătorit fetița fără regretatul artist. Ana-Maria Socaciu nu poate trece peste lipsa părintelui ei, Victor Socaciu, pe care îl serba în fiecare an împreună cu fiica ei mai mare, Iosephina. Născuți la 5 zile distanță, bunicul și nepoata petreceau o singură dată pentru ambele evenimente. Deși a trecut mai bine de un an de la trecerea în neființă a artistului, dorul de el este la fel de intens. Într-un interviu pentru viva.ro, fata lui Victor Socaciu susține că, acum, când fiica ei se pregătește să intre în adolescență, tatăl ei ar fi echilibrat multe situații cu prezența lui.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

TRAIAN OGÂGĂU LA UN PAS DE MOARTE! Află care este starea de sănătate a fostului primar din Sângeorz-Băi!

Traian Ogâgău a fost la un pas de moarte săptămâna trecută. Se pare că acesta a fost la schi într-o stațiune montană din străinătate și a avut parte de o căzătură soră cu moartea. Traian Ogâgău s-a ales cu o fractură de antebraț, dislocare de umăr, fractură de claviculă dar și un picior rupt. Acesta a avut de suferit și in zona facială fiindu-i afectați pomeții dar având și o […]

todayianuarie 24, 2023 1


Similar posts


0%