play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightFilmul de pe Netflix care a depășit toate recordurile: e pe locul 1 în România și e imposibil de ratat

General

Filmul de pe Netflix care a depășit toate recordurile: e pe locul 1 în România și e imposibil de ratat

todayfebruarie 19, 2023

Background
share close

Netflix e cea mai populară rețea de streaming, chiar dacă recent nu vrea să mai lase mai mulți utilizatori pe un singur cont.
Cu toate astea, Netflix a ieftinit un tip de abonament în România, ca să nu își piardă utilizatorii. În ultimii ani, Netflix și-a făcut un obicei din a umbla la prețurile abonamentelor practicate în diferite regiuni ale lumii, cu o mențiune foarte importantă. Niciodată nu au fost la fel peste tot. Din acest motiv, vestea bună pe care o primesc acum românii nu se aplică și la americani, de exemplu.

Abonamentul de bază la Netflix în România, până acum câteva zile, a fost de 7,99 euro. Acum, s-a redus la 4,99 euro. Având în vedere că vorbim de 3 euro sau 15 lei, reducerea este una semnificativă și a intrat în vigoare deja.
Cel mai vizionat film de pe Netflix în România
Așadar, în materie de filme, cel mai vizionat film de pe Netflix, în România, la momentul actual, este Your Place or Mine, o comedie romantică pe care nu o poți rata într-o zi de duminică.

Debbie (Reese Witherspoon) și Peter (Ashton Kutcher) sunt cei mai buni prieteni și au firi total opuse. Ea își dorește doar o viață de rutină împreună cu fiul ei, în LA, el este însetat de schimbare în NY. Când fac schimb de case și vieți pentru o săptămână, cei doi descoperă că nevoile lor s-ar putea să fie un pic diferite de ceea ce credeau ei că-și doresc.
Comedia este pe primul loc la vizionări în România, conform Netflix, fiind urmată, pe locul doi, de filmul The Tax Collector, cu Shia LaBeouf.

În continuare, pe locul trei se află filmul românesc Mirciulică. Producția face parte din noua „isterie” românească pe care a început-o Bromania cu Teambuilding. Desigur, filme românești există de zeci de ani, însă parcă absolut niciodată n-au fost mai urmărite ca acum – iar acesta este meritul Teambuilding, oricât de mult ți-ar plăcea, sau nu, să admiți acest lucru.

Comedioarele ușurele par să aibă mare trecere la publicul român, în ultima vreme, mai ales dacă limba vorbită este româna. În acest caz, rețeta pare una de succes încă de dinainte să se arunce zarurile înspre vizionări.

Top 10 complet al celor mai vizionate filme în România arată cam așa:

Your Place or Mine
The Tax Collector
Mirciulica
The Hitman’s Wife’s Bodyguard
Viking Wolf
F9: The Fast Saga
Weddings, Christenings and Funerals
True Spirit
Infiesto
You People

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Neymar pleacă de la PSG

Oficialii lui PSG s-au săturat de Neymar și l-au scos la vânzare, informează jurnaliștii de la sport.es.După meciul cu Bayern, din turul optimilor UEFA Champions League, pierdut de parizieni pe teren propriu, scor 0-1, brazilianul a ținut să se relaxeze și a fost prezent la un turneu de poker, unde intrarea la masă era de 10.000 de euro, notează jurnalistul francez Daniel Riolo. Fotbalistul nu avea nicio obligație contractuală de […]

todayfebruarie 18, 2023 2


0%