play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Așchileul Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Gilău Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - municipiul Câmpia Turzii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Valea Ierii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Monor Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Municipiul Alba Iulia Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Alba Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Tășnad, Satu Mare Radio Someș

General

Foto/Video: Bistrița a intrat în atmosfera Crăciunului

today11/30/2023

Background
share close

Sute de persoane au însuflețit centrul municipiului Bistrița, în seara de Sfântul Andrei, în așteptarea momentului în care s-au aprins luminițele din Târgul de Crăciun. Anul acesta târgul are și o tematică specială.

Pietonalul Liviu Rebreanu a fost animat de sute de copii și adulți, curioși să participe la manifestarea organizată de Primăria Municipiului Bistrița cu ocazia deschiderii Târgului de Crăciun. Evenimentul a debutat cu inaugurarea iluminatului festiv, startul numărătorii fiind dat de însuși primarul Ioan Turc.

,,Anul acesta, Târgul de Crăciun va sta sub semnul inimii. Simbolistica este una simplă: pentru că iubim Bistrița, pentru că suntem o comunitate unită, pentru că împreună am reușit să facem lucruri extraordinare, lucruri care nu s-au mai făcut în ultimii 30 de ani. Tot ce s-a făcut și se va face în continuare este meritul întregii comunității bistrițene. De aceea onorăm și marea inimă a comunității bistrițene. La anul, după terminarea marilor lucrări, vom intra în competiția națională pentru cel mai frumos Târg de Crăciun. Bistrița are și anul acesta unul dintre cele mai frumoase Târguri de Crăciun”, a subliniat primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc.

Acest moment a fost urmat de un spectacol de neuitat susținut de magicianul Robert Tudor și Kamelia Melnic. Pe scenă au fost prezenți și actorii din Trupa de Teatru ,,Alexandru Misiuga”, care au întreținut atmosfera de sărbătoare, spre bucuria celor mai mici locuitori ai municipiului.

https://fb.watch/oEAnrUgnD-/

Ce putem găsi la Târgul de Crăciun din municipiul Bistrița

Asociația Produs în Bistrița-Năsăud a adunat din nou pe pietonal atât producători locali de produse agroalimentare, cât și meșteșugari. Ornamente, lucrușoare de mână, costume tradiționale, alimente, miere și dulciuri specifice ori vin fiert, sunt câteva dintre produsele ce alcătuiesc oferta. Toate acestea se găsesc în căsuțele amplasate în centrul orașului.

Carmen IANCU

Written by: Somes Radio


0%