play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightGabi Balint, live la Radio Someș, despre finala Cupei Mondiale:” Îmi doresc să câștige Argentina!”

General

Gabi Balint, live la Radio Someș, despre finala Cupei Mondiale:” Îmi doresc să câștige Argentina!”

todaydecembrie 18, 2022

Background
share close

Într-o intervenție telefonică live la Radio Someș, în vederea prefațării finalei Cupei Mondiale de duminică, fosta legendă stelistă, cu origini sângeorzene, Gabi Balint, a declarat fiind întrebat pe cine vede favorită în finală:

” Clar va fi un meci foarte echilibrat. Franța vine cu o formă constantă, dar cu un Mbappe care nu a mai marcat în ultimele meciuri, iar mai tot jocul francez evoluează în jurul atacantului de la PSG. Pe de altă parte, Argentina a debutat la mondial cu înfrângere împotriva Arabiei Saudite, dar de atunci a crescut constant, iar Messi e în mare formă, mai ales că mai mult ca sigur este ultimul său meci de cupă mondială din carieră. Franța e posibil să cedeze inițiativa și să aștepte contra-atacul. Greu de zis cine va câștiga, dar eu sper ca acea echipă să fie Argentina. Francezii au câștigat ultimul mondial, așa că să îi mai lase și pe alții!”, a declarat glumind Gabi Balint.

Meciul dintre Argentina și Franța va avea loc duminică, 18 decembrie, de la ora 17, ora României.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Liderul generației folk din România și destinul său trist, Valeriu Sterian: „Vino, Doamne, să vezi ce-a mai rămas din oameni!”, strigătul de durere al artistuluI”

Valeriu Sterian, cunoscut ca Vali Sterian, s-a născut la 21 septembrie 1952, în Râmnicelu, Buzău. A fost un muzician, cântăreț și compozitor român de muzică folk și rock, tatăl său, profesor de matematică și de muzică, inspirându-i pasiunea pentru artă. Vali Sterian, a fost unul dintre pilonii folk ramfiind un lider al generației care a pus bazele acestui gen muzical în România, în anii ’70. Artistul s-a remarcat, de asemenea, […]

todaydecembrie 17, 2022


0%