play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightGianluigi Buffon, titular la 45 de ani în poarta Parmei, a declarat când se va retrage!

General

Gianluigi Buffon, titular la 45 de ani în poarta Parmei, a declarat când se va retrage!

todaymartie 6, 2023

Background
share close

Titular la vârsta de 45 de ani în Serie B în poarta Parmei, acolo unde coechipier cu Dennis Man și Valentin Mihăilă, legendarul Gianluigi Buffon a vorbit despre retragerea sa din fotbal.

”Trebuie să spun adevărul, cred că oamenii înțeleg de ce activez în continuare atunci când mă văd intrând pe teren și jucând.

Este singurul lucru care dă cu adevărat sens la ceea ce fac. Și apoi mai sunt și altele, întotdeauna mi-a plăcut să mă agit pentru cauzele pe care le simt ale mele, cele pe care le simt aproape de mine și care mă entuziasmează.

Cum a fost Juve timp de 20 de ani, cum a fost PSG timp de un an, pentru că am făcut-o de bunăvoie, cu pasiune, și cu atât mai mult pentru Parma.Iar emoția produce un lucru fundamental pentru cei care fac sport: energia.

Decât să mă plictisesc… Dar acest lucru s-ar putea întâmpla în momentul în care voi reveni în Serie A cu Parma și îmi voi termina toate obiectivele”, a explicat Buffon pentru La Domenica Sportiva.

Veteranul goalkeeper este campion mondial cu Italia în 2006, are trei finale de Champions League cu Juventus Torino (2003, 2015 și 2017), plus 10 titluri de campion în Serie A (fără cele două anulate după scandalul Calciopoli).

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

CFR Cluj, cea mai mare datorie din istoria Ligii 1

În ultimii 6 ani, CFR Cluj a dominat fără drept de apel fotbalul din România. Însă aceasta a venit cu cheltuieli greu de imaginat pentru nivelul de la noi.Astfel, în ciuda performanţelor, CFR Cluj a ajuns la o datorie cum n-a mai fost până acum în Liga 1. Vineri, UEFA a anunţat sancţiuni împotriva campioanei României.n bilanţul financiar depus pe anul fiscal 2021, CFR Cluj figura cu o datorie de […]

todaymartie 5, 2023


0%