play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

  • cover play_arrow

    Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
  • home Home
  • keyboard_arrow_right Articole
  • keyboard_arrow_rightGigi Hadid, imaginea perfecțiunii la Cannes. Doar Irina Shayk i-a făcut concurență

Gigi Hadid, imaginea perfecțiunii la Cannes. Doar Irina Shayk i-a făcut concurență

todaymai 22, 2023

Background
share close

   Gigi Hadid a fost întruchiparea grației și a eleganței la premiera filmului Firebrand, de la Festivalul de la Cannes. Fotomodelul a cucerit pubicul cu look-ul ei rafinat.

    Gigi a ales pentru eveniment o superbă rochie nude Zac Posen, cu umerii goi, mulată pe talie și voluminoasă în zona șoldurilor, pentru a da senzația de corp-clepsidră. Modelul și-a completat look-ul cu bijuterii Messika, machiaj smockey eyes și o coafură volumonoasa. Gigi a lipsit de la premiera noului film al lui DiCaprio, care a avut și el premiera la Cannes. Gigi si Leo au avut o aventură de curând.
  Deși Gigi Hadid a fost întruchiparea perfecțiunii, cele mai multe priviri le-a atras Irina Shayk, cu ținuta ei extrem de îndrăzneață. Irina și-a acoperit bustul cu practic două fâșii de piele, lăsându-și abdomenul sculptat la vedere.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Compania Frasinul a semnat unul dintre cele mai importante proiecte! Centura Orașului Comarnic

Consiliul Județean Prahova a anunțat luni semnarea contractului de proiectare și execuție pentru realizarea viitoarei șosele de centură a orașului Comarnic. Cu tot cu TVA, contractul se ridică la aproape 57,5 milioane de euro.   Contractul a fost semnat cu doi antreprenori,  firma de construcții din comuna Anieș, din Bistrița-Năsăud, FRASINUL și o firmă de proiectare din Iași, care are în portofoliul său și serviciile de proiectare pentru consorțiul academic […]

todaymai 22, 2023


0%