play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Dragomirești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Așchileul Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Gilău Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - municipiul Câmpia Turzii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Valea Ierii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Monor Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Municipiul Alba Iulia Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Alba Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

General

Gina Matache spune cum se înțelege cu ginerii ei: „Nu ne vedem foarte des și nu ne încurcăm unul de altul niciodată”

today11/13/2022

Background
share close

Gina Matache este fericită că fetele sale, Delia și Oana, au ales parteneri care să le respecte și să le iubească necondiționat. Cântăreața a dezvăluit cum se înțelege cu ginerii săi.
Într-un moment de sinceritate, Gina Matache a spus că și-a dorit pentru fetele ei bărbați care să nu aibă dependețe. Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu, iar Oana este căsătorită cu Răzvan Miheț. Mama celor două artiste este foarte fericită cu alegerile făcute de fiicele sale și mărturisește că are o relație extraordinar de bună cu soții acestora. „Nu aș avea de ce să nu mă înțeleg cu ei. În primul rând că nu ne vedem foarte des și nu ne încurcăm unul de altul niciodată, dar nu am de ce.
Am doi gineri minunați, doi oameni care nu aparțin epocii ăsteia. Mă uit în jurul meu și văd tineret dinăsta care ori e cu păcănele, ori cu pasiuni dinăstea ciudate, ori cu droguri. Am zis Doamne, dacă mi-ai da ceva viața asta, să dai noroc fetelor mele de oameni într-adevăr oameni. Nu aș avea niciodată ce să le reproșez”, a declarat Gina Matache.

Oana, sora Deliei Matache, are doi copii, iar Gina Matache îi iubește foarte mult. Interpreta de muzică populară a povestit cum este în rolul de bunică. „Ca bunică, la început a fost mai greuț, că trebuie să fac naveta până la ei acasă, dar acum s-au cam rărit vizitele, pentru că ei deja au crescut, sunt la grădiniță, au bonă, deci cumva nu mă mai implică pe mine, decât așa, un weekend, două, să îi mai văd. E plăcut acum și am zis că trebuie să mă bucur de perioada asta din viața lor, pentru că odată ce încep școala de exemplu o să fie cu obrăznicii, cu perioada aia de rebeliune. Sper să mă țină Dumnezeu sănătoasă să ajung să stau de vorbă cu ei când or fi în perioada critică, să pot să le dau sfaturi și să vină la mine. Să nu fiu o bunică rea, de care să fugă să se ascundă.”, a mărturisit Gina Matache.

Written by: Somes Radio


0%