play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

  • cover play_arrow

    Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
  • home Home
  • keyboard_arrow_right Articole
  • keyboard_arrow_rightIluzia optică ce dă bătăi de cap internauților. Reușești să găsești cele 13 animale în mai puțin de 20 de secunde?

Iluzia optică ce dă bătăi de cap internauților. Reușești să găsești cele 13 animale în mai puțin de 20 de secunde?

todaymai 14, 2023

Background
share close

Iluziile optice sunt o modalitate bună de a testa capacitatea creierului nostru și adesea pot spune multe despre abilitățile de observație ale unei persoane.

În imaginea următoare, vă propunem să găsiți cele 13 animale în mai puțin de 20 de secunde. Nu este atât de ușor pe cât pare!

La prima vedere, veți observa imediat trei animale – un elefant, un măgar și un câine – dar există mai multe vietăți ascunse undeva în imagine.

Dacă nu ați reușit să le găsiți, vă dezvăluim răspunsul mai jos:

În imagine erau un elefant, un țânțar, un măgar, un câine, un șarpe, o pisică, un șoarece, un crevete, un crocodil, un delfin, un cap de pasăre, un pește și o broască țestoasă.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Controale pentru combaterea faptelor ilegale în domeniul forestier la Vişeu de Sus, Maramureș. S-au dat zeci de amenzi

În perioada 25 aprilie-09 mai a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică- Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul silvic, în zona de referință a orașului Vișeu de Sus. În urma controalelor efectuate, care au vizat modul în care se respectă normele referitoare la exploatarea, prelucrarea, transportul, depozitarea și comercializarea materialelor lemnoase, de către operatorii economici din domeniu, polițiștii au aplicat 72 […]

todaymai 13, 2023


0%