play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Tășnad, Satu Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Sandulesti Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Fizesu Gherlii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Petrestii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Tritenii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Băișoara Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Țaga Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Cluj Napoca Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Mărișelu Radio Someș

General

INCENDIU VIOLENT LA UN DEPOZIT DE PRODUSE PARAFAMACEUTICE

todayoctombrie 4, 2023

Background
share close

Focul a izbucnit în jurul prânzului la un depozit de produse parafarmaceutice din localitatea bihoreană Sântion. 20 de pompieri militari orădeni s-au mobilizat pentru a stinge flăcările.

Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, în jurul orei 12:35, la fața locului fiind mobilizate cu operativitate, echipajele Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Oradea, cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, două autospeciale tip ABROLL, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD tip B2.

La sosirea forțelor de intervenție, flăcările se manifestau deosebit de violent, la întreaga clădire, pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați, existând riscul propagării acestora la vecinătăți. Pentru localizarea și lichidarea incendiului, echipajele de pompieri au intervenit atât din exteriorul, cât și din interiorul construcției, realizând concomitent, un dispozitiv de protecție a clădirilor învecinate.

Pompierii militari au stins incendiul în mai puțin de o oră de la sesizarea acestuia, reușind să împiedice propagarea flăcărilor la două depozite (de peleți și aprinzătoare de  foc) situate în imediata proximitate.”, transmite ISU Bihor.

Echipajele au acționat în continuare la fața locului, până în jurul orei 15.30, pentru căutarea eventualelor focare ascunse și pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

În urma evenimentului au ars bunuri din interiorul construcției, circa o tonă și jumătate de produse parafarmaceutice (tetine, biberoane, seringi etc.) și acoperișul construcției.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Cercetările preliminare efectuate la fața locului au indicat faptul că evenimentul a fost generat, cel mai probabil, de o cauză de natură electrică.

Elena Vesa

Written by: Somes Radio


0%