play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightIosif Ciunterei, afirmație importantă live la Radio Someș: „Un singur om mi-a fost aproape în 10 ani de emisiuni”

General

Iosif Ciunterei, afirmație importantă live la Radio Someș: „Un singur om mi-a fost aproape în 10 ani de emisiuni”

todaydecembrie 17, 2022

Background
share close

În cadrul ediției speciale a emisiunii În direct cu Dumneavoastră, de la Radio Someș, Iosif Ciunterei, proaspăt devenit cetățean de onoare al județului Bistrița Năsăud, a afirmat când a venit vorba de cei care i-au fost aproape în 10 ani de emisiuni „Cu Iosif pe coclauri”:

„Acuma, când o fost vorba să-mi scriu pomelnicul de mulțumire față de cei care m-au susținut constant în ultimii 10 ani, am tot stat și m-am gândit, dar un singur om a fost cu adevărat mereu aproape de mine, și anume patronul Radio Someș, domnul Traian Ogâgău. Acum 10 ani, am intrat la studio-ul Radio Someș și după o discuție scurtă, domnul Ogâgău mi-a dat un reportofon și m-a trimis pe coclauri. Așa am început, iar dânsul mi-a fost mereu aproape. Fără el, nu ar fi putut exista tot proiectul ăsta. Multe mulțumiri.”

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Traian Larionesi, Iosif Ciunterei și Gabi Balint au devenit cetățeni de onoare ai județului Bistrița Năsăud

Într-un eveniment ce a avut loc la Hotel Metropolis în Bistrița. s-au decernat premiile județului în materie de cetățeni de onoare. La eveniment au fost prezente personalități importante precum președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, prefectul Mica Oprea, deputatul PSD Bogdan Ivan Gruia, fostul primar al orașului Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, dar și președintele Camerei de Comerț Bistrița, domnul Vasile Bar. Dintre cei 10 câștigători ai premiilor județene, trei dintre […]

todaydecembrie 17, 2022


0%