play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Măguri Răcătău Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightIran cere excluderea SUA de la turneul final din Qatar

General

Iran cere excluderea SUA de la turneul final din Qatar

todaynoiembrie 28, 2022

Background
share close

Iran – SUA se joacă marți, de la ora 21:00, în Grupa B a Cupei Mondiale 2022. Meciul de decisiv pentru calificarea în optimile Cupei Mondiale, dar înaintea partidei s-a produs un scandal.

Presa de stat din Iran cere ca SUA să fie exclusă de la turneul final din Qatar. Mai mult, naționala Statelor Unite ale Americii ar trebui să primească și o suspendare de zece meciuri din competiție.

Motivul: Federația de Fotbal din SUA a publicat steagul Iranului, pe o rețea de socializare, dar fără însemnele islamice.

Steagul a stat 24 de ore pe rețelele sociale, iar federalii americani au replicat că au dorit să „arate un sprijin pentru femeile din Iran care luptă pentru drepturile fundamentale ale omului”.

Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii a anunțat că nu are niciun fel de conexiune cu postarea federației.

„Așteptăm un meci pașnic și competitiv pe teren. SUA continuă să caute modalități de a sprijini poporul iranian în fața violenței sponsorizate de stat împotriva femeilor și a represiunii brutale împotriva protestatarilor pașnici”, au spus reprezentanții Departamentul de Stat.

Ce a transmis agenția de stat Tasnim: „Prin postarea unei imagini distorsionate a drapelului pe contul său oficial, echipa de fotbal din SUA a încălcat carta FIFA, pentru care o suspendare de zece meciuri este pedeapsă adecvată. Echipa SUA ar trebui exclusă de la Cupa Mondială 2022”

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Motivul pentru care Iulia Albu nu și-a vopsit părul niciodată: „Este moștenire de la mama mea, așa cum culoarea părului fiicei mele este moștenirea ei de la mine”

Într-o postare pe rețelele de socializare, Iulia Albu a dezvăluit că are părul natural, niciodată nu l-a vopsit. Criticul de modă se mândrește cu nuanța ei naturală, pe care o are moștenire de la mama ei. Nu m-am vopsit niciodată. Știu că pare greu de crezut, dar, cumva, am simțit că m-aș trăda eu pe mine”, explică pe Facebook Iulia Albu alegerea ei în privința părului. Și a continuat: Culoarea […]

todaynoiembrie 28, 2022


0%