play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Tășnad, Satu Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Sandulesti Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Fizesu Gherlii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Petrestii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Tritenii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Băișoara Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Țaga Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Cluj Napoca Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Mărișelu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Chiuza Radio Someș

Irinel Columbeanu a ajuns la azil, la 66 de ani: „Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă, poate mă vor vizita”

todayoctombrie 7, 2023

Background
share close

Deși e greu de crezut, dat fiind că deunăzi era unul dintre cei mai potenți și influenți oameni de afaceri din România, din păcate Irinel Columbeanu a ajuns la azil… același azil unde cândva a fost internat și tatăl lui. Iată ce spune omul de afaceri despre situația în care se află.

La 66 de ani, Ironel Columbeanu a ajuns la azil. Fostul milionar locuiește acum la Fundația Sf. Ioan, unde s-a mutat deja de 11 zile. În același centru a locuit și tatăl său până în ultima clipă de viață. Irinel Columbeanu spune că Monica Gabor și fiica lui, Irina Columbeanu, au fost deja anunțate despre actuala lui situație.
Irinel Columbeanu nu a fost uitat de fosta sa iubită, Oana, care a venit să-l viziteze la cămin. Fostul milionar mai spune și că a luat legătura și cu Monica Gabor, fosta soție, și Irina, fiica lui, care locuiesc de ani buni în America, și că speră că acestea îl vor vizita.
„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai privesc vizita unor prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita’, a spus Irinel Columbeanu.

E greu de crezut că Irinel Columbeanu și-a imaginat vreodată că va ajunge la azil sau, în orice caz, nu la 66 de ani. Pe atunci milionar, omul de afaceri și-a internat tatăl în același centru, unde acesta s-a și stins din viață. Atunci mărturisea că părintele său a fost greu de convins.

„După mult timp în care am încercat să-i explic că e mai bine să stea într-un loc unde are ajutor specializat, am reușit să-l conving pe tata să meargă la azilul din Snagov. Cu Ion Cassian, patronul casei de bătrâni, mă știu din copilărie, am toată încrederea. Tata are o problemă la picioare, are nevoie de recuperare.

Written by: Somes Radio


0%