play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Bârsana Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Moisei Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Ulmeni Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Șimleul Silvaniei Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cătina Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Baia Sprie Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Seini Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Mihai Viteazu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cămărașu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Palatca Radio Someș

General

Iulia Albu a imitat-o pe Delia Matache și a lansat mai multe ironii de față cu artista: „Pot să vorbesc doar despre mine”

today12/11/2022

Background
share close

Iulia Albu, Paula Chirilă, Eliza Natanticu, Noaptea Târziu, WRS și Emilian sunt printre cei care își vor adjudeca un trofeu în cadrul „Galei Premiilor Muzicale – iUmor”. Criticul de modă a imitat-o pe Delia Matache. Gala Premiilor Muzicale, o ediție specială iUmor, vine cu o mulțime de surprize și câteva roasturi de senzație. Iulia Albu, Paula Chirilă, Eliza Natanticu, Noaptea Târziu, WRS și Emilian se numără printre cei care și-au adjudecat un trofeu în cadrul episodului 16 al show-ului de umor. La ce categorie au ieșit învingători și cine sunt ceilalți nominalizați, telespectatorii pot afla urmărind noul episod duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Iulia Albu o va impersona pe Delia, care, alături de Anda Adam și Inna, a fost nominalizată la categoria: „Cele mai elegante picioare“. După ce și-a făcut o intrare extravagantă, invitata a făcut un rost la adresa principalelor nume din industria muzicii din România. Evident, nu a lipsit autoironia. „Eu pot să vorbesc doar despre mine – asta este foarte ușor! Cel mai mișto lucru la mine este sora mea. Îmi place foarte mult să petrecem serile împreună ca atunci când eram mici, vorbim… bineînțeles despre mine“, a zis Iulia Albu în timp ce juca rolul Deliei.
La categoria „Cea mai spectaculoasă dispariție ca trupă“ vor concura şi artistele Andreea Antonescu și Andreea Bălan, impersonate de WRS și Emilian – cuplu care participă în sezonul 18 „Te cunosc de undeva!”, în vreme ce Fuego și Irina Loghin se vor întrece pentru categoria „Cea mai sinceră prietenie între artiști“ – în rolul lor au fost Ionuț Rusu și Paula Chirilă. Nominalizările pentru „Cel mai frumos solist rock“ vor fi Adi Despot, Ștefan Bănică, Tudor Chirilă, iar la categoria „Trupe celebre cu oameni necunoscuți“ printre nominalizaţi se vor număra Valahia, L.A., Gaz pe Foc, Akcent (impersonaţi de băieţii de la Noaptea Târziu).

Written by: Somes Radio


0%