play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

  • cover play_arrow

    Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
  • home Home
  • keyboard_arrow_right General
  • keyboard_arrow_right Articole
  • keyboard_arrow_rightL’Equipe anunță ”divorțul” dintre PSG și Leo Messi

General

L’Equipe anunță ”divorțul” dintre PSG și Leo Messi

todayaprilie 4, 2023

Background
share close

Leo Messi (35 de ani) a intrat în ultimele luni de contract cu PSG și, din informațiile apărute în presa internațională, este greu de crezut că va semna un nou angajament cu gruparea pariziană.După ce au apărut tot mai multe indicii potrivit cărora Messi ar fi gata să semneze cu o altă echipă din vară, prestigioasa publicație franceză L’Equipe a notat că sud-americanul e aproape de plecarea de pe Parc des Princes.”Messi și PSG sunt aproape de un divorț”, este titlul dat de L’Equipe.

PSG a vrut să îi ofere lui Messi un nou contract, dar cu un salariu redus cu aproximativ 30 la sută, lucru pe care starul sud-american nu a fost dispus să-l accepte. Tot mai multe indicii duc spre faptul că Messi s-ar întoarce la Barcelona.

Ultimul detaliu care „trădează” intențiile lui Messi a fost dezvăluit de jurnalistul Xavi Espinosa și preluat de RAC1, cel mai popular post de radio din Catalonia. Pentru a reveni la Barcelona, Messi ar fi dispus să accepte un salariu mai mic față de cel pe care-l are acum la PSG, conștient fiind de problemele financiare pe care le are clubul la care a avut cele mai mari performanțe în cariera sa.

Presa iberică a scris că Messi ar putea încasa, anual, zece milioane de euro, urmând ca veniturile sale să fie serios rontunjite de sponsorizări.

Messi este printre cei mai eficienți jucători ai Barcelonei în acest sezon. A marcat 18 goluri și a bifat 17 assist-uri în 33 de partide, în tate competițiile.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

Mitică Popescu, mai „tare” ca Sergiu Nicolaescu: cum i-a „suflat” rolul în filmul Trenul cu bani omniprezentului regizor

Mitică Popescu a fost cunoscut, în ultimii săi ani de viață, în special datorită emisiunii satirice pe care o realiza la TVR 2, D’ale lu’ Mitică. Totuși, Mitică Popescu a fost mult mai mult decât atât, având o întreagă colecție de roluri memorabile în spate, suficient cât să fie iubit de toți amatorii filmelor românești de altădată. Puțini sunt cei care știu că actorul i-a „suflat” un rol omniprezentului Sergiu […]

todayaprilie 3, 2023 3


0%