play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightLocuri frumoase avem, din păcate nu le promovăm

General

Locuri frumoase avem, din păcate nu le promovăm

todayianuarie 8, 2023

Background
share close

România aproape că nu există pe harta turismului european. Turiștii străini ne evită din cauza infrastructurii proaste, dar și a prețurilor tot mai mari. Nici nu e de mirare, pentru că promovarea țării pe plan internațional este aproape inexistentă. În timp ce Austria are un buget de 70 de milioane de euro pentru promovare, România alocă puțin sub 3 milioane de euro anual.

Operatorii de turism sunt revoltați și cer statului să intervină.

 

„Destinațiile de vacanță românești și România, ca destinație internațională, nu sunt promovate suficient în țări ale lumii ce pot fi considerate emitenți importanți de turiști, mai ales după desființarea Birourilor de Turism ale României din străinătate. (…) Mai mult, nu există nici materiale de promovare în limbi de circulație internațională”, reclamă Federația Patronatelor din Industria Ospitalităţii.

Sursa realitatea.net

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Bobotează

Boboteaza este una dintre cele mai importante sărbători, atât pentru creştinii ortodocşi, cât şi pentru cei catolici. La români, ziua de Bobotează cuprinde motive specifice sărbătorilor de Crăciun. Astfel, în unele zone se colindă, se fac şi se prind farmecele şi descântecele, se află ursitul, se fac prorociri despre noul an. De Bobotează, pe 6 ianuarie, este bine să lași haine la uscat, căci diavolii își caută scăpare, ascunzându-se sub […]

todayianuarie 6, 2023


0%