play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightMasă caldă pentru copiii din Parva

General

Masă caldă pentru copiii din Parva

todaynoiembrie 8, 2022

Background
share close

Elevi Scolii din Parva sunt beneficiarii programului Masa Caldă. Aceștia au beneficiat de prima masă caldă la începutul acestei săptămâni în Căminul Cultural din localitate.

Edilul Comunei Parva, Ioan Strugari a fost și el prezent pentru a vedea cum se desfășoară prima zi a programului. Copiii au fost deosebit de încântați și mulțumiți de meniul servit. Comuna Parva beneficiază de asemenea de una dintre cele mai moderne școli din Județul Bistrița-Năsăud iar elevii au toate condițiile pentru a obține rezultate importante la învățătură. Ioan Strugari susține că învățământul este una dintre prioritățile sale încă de când a preluat primul mandat de primar.

La finele acestui an la Parva ar putea fi inaugurat și unul dintre cele mai importante parcuri de aventură din Trnsilvania.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

O mamă își caută fiica pierdută de 32 de ani. Medicii i-au spus că va muri după naștere, dar a aflat că ar fi fost dată spre adopție

O femeie din comuna Nicolae Bălcescu, județul Constanța, își caută fiica pierdută de 32 de ani. Ileana a fost anunțată de medici că micuța va muri după naștere și a plecat din spital. Ulterior, a aflat că aceasta ar fi fost adoptată. Ileana nu știe ce să facă pentru a da de urma fiicei ei. De 32 de ani de când a născut-o, femeia nu știe nimic de acesta. Cum […]

todaynoiembrie 7, 2022


0%