play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right Evenimente
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightMaterom a inaugurat la Bistrița un nou Centru de Service Mercedes-Benz

Evenimente

Materom a inaugurat la Bistrița un nou Centru de Service Mercedes-Benz

todayoctombrie 14, 2022 5

Background
share close

Joi 13 octombrie la Bistrița, pe Str. Libertății, la nr. 264,  Materom a inaugurat cel mai nou Centru de Service Mercedes-Benz. Evenimentul a fost unul de înaltă ținută și s-a bucurat de participarea fondatorilor Materom, Matei și Rodica Baciu, reprezentanți ai MBRO Răzvana Hănțilă și Vlad Popescu dar și de unul dintre reprezentanții MB Europa, Tomas Hora.

De la eveniment nu au lipsit autoritățile locale reprezentate de Ioan Turc, primarul Municipiului Bistrița, Camelia Tabără, Vicepreședintele Consiliului Județean și Ioan Zegrean, Subprefectul județului Bistița-Năsăud. De asemenea la eveniment au participat numeroase persoane din mediul de afaceri bistrițean și clienți ai Materom. Atmosfera a fost întreținută de Harmonique Quartet, iar la finalul evenimentului cei prezenți au participat la o tombolă cu premii.

Invitații au urmărit o demonstrație tehnică din partea echipei Materom și au vizitat Service-ul auto unde le-au fost prezentate echipamente de ultimă generație care se află în dotarea noului Centru de Service.

La debutul evenimentului Matei și Rodica Baciu au făcut o scurtă prezentare a ceea ce însemnă Materom și au vorbit despre importanța acestui bussiness, reprezentanții MBRO au discutat de asemenea cu cei prezenți la eveniment și au avut cuvinte de laudă spre echipa Materom care se află într-o continuă dezvoltare. Autoritățile locale au susținut câte un discurs despre importanța unui astfel de Centru Service la nivelul Municipiului Bistrița. Pe scenă au fost invitați și toți angajații Materom, alături de directorul Alexandru Vălean.

Puteți urmări discursul fondatorilor Materom, Matei și Rodica Baciu pe link-ul : https://www.facebook.com/radioSOMES/videos/900641127568167

 

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

13-14 cu Viorel Negru. Subiectul emisiunii de azi: credința-o iluzie sau ceva ce ne ajută să răzbatem în momentele dificile?

Vă așteptăm azi în cadrul emisiunii 13-14, moderată de Viorel Negru, în care vom discuta despre  credință- o iluzie sau ceva ce ne ajută să răzbatem în viață? Cu răspunsuri la această temă incitantă, vă invităm să intrați în direct cu noi, în cadrul emisiunii, apelând la numărul de telefon 0263 212 500. O zi cu spor și ne vedem în cadrul emisiunii, de la ora 13   Ne puteți […]

todayoctombrie 14, 2022


0%