play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Măguri Răcătău Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightMATINALA DE LA “NEATZA” NU VREA SĂ-L VADĂ DIMINEAȚA: “SĂ FACĂ SURPRIZA ȘI SĂ PLECE!”

General

MATINALA DE LA “NEATZA” NU VREA SĂ-L VADĂ DIMINEAȚA: “SĂ FACĂ SURPRIZA ȘI SĂ PLECE!”

todayianuarie 22, 2023

Background
share close

Irisha a dat din casă, la propriu, în interviul oferit exclusiv pentru Cancan! Coprezentatoarea de la „Super Neatza de Weekend” tratează deschis subiectul rutinei personale, de la care încearcă să nu se abată nici în ruptul capului. Nici măcar când vine vorba despre voința partenerului de viață, Irina Ceban nu cedează și funcționează după propriile reguli, nu de alta, dar trebuie să se știe cine e o adevărată divă!

Vedeta își impune clar stilul de viață și îl proiectează asupra celui ce trebuie să se conformeze. Prin urmare, bărbatul din viața Irishei trebuie să înțeleagă că prezentatoarea are nevoie de propriul timp și spațiu, mai ales dimineața. Irina Ceban se vrea fresh în fața celui cu care împarte spațiul locativ, însă nu pe timpul nopții.

Irisha vorbește deschis despre tabieturile sale: „Prefer ca partenereul să mă vadă deja în regulă!”

CANCAN.RO: Vreau să știu cu cine îți iei micul dejun și dacă ăsta e unul dintre skillurile pe care le cauți la un eventual partener, să îți facă și el o surpriză dimineața?!

Irisha: Da, poate să facă surpriza și să plece după aceea. Îți explic și de ce și are logică ce o să îți spun. Faptul că mă trezesc, am nevoie de rutina mea. Începând de la rutina de overthinking și terminând cu rutina care înseamnă skincare și multe altele.

Prefer ca partenereul meu să mă vadă deja în regulă, deja fresh, activată, nu când mă trezesc eu. Și eu mă trezesc nervoasă, până îmi beau cafeaua, până îmi revin.

Irisha nu se declară adepta somnului alături de partener: „La adormit ne separam!”

Reporter: Da, dar dacă e o căsnicie și stați în aceeași casă?!

Irisha: Să știi că am avut o relație care a durat opt ani și trăiam într-o casă, într-adevăr.

Reporte: Dormeați în paturi separate, în camere separate?

Irisha: În mare parte, da, pentru că amândoi eram la fel de independenți, individuali și ne plăcea spațiul nostru. Adică petreceam foarte mult timp împreună, făceam tot ce face un cuplu normal, doar că la adormit ne separam fiecare cu dormitorul și cu baia lui. Când ne întâlneam dimineța, la mic dejun, eram fresh. 

 

 

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Ce spune Ioana Ignat, după accidentarea iubitului ei, Sebastian Dobrincu, la Survivor 2023: „Pentru mine e un câștigător, orice ar fi”

Din cauza accidentării  lui, Sebastian a fost eliminat din concurs, a ajuns deja în România, unde e posibil să sufere o intervenție chirurgicală la picior. Anunțul accidentării lui Sebastian Dobrincu a întristat-o pe Ioana Ignat, care a trăit intens tot parcursul lui în competiția din Republica Dominicană. Înainte ca acesta să se întoarcă acasă, în România, cântăreața a făcut declarații despre iubitul ei. Ea îl vedea pe Sebastian Dobrincu marele […]

todayianuarie 21, 2023


0%