play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Bârsana Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Moisei Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Ulmeni Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Șimleul Silvaniei Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cătina Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Baia Sprie Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Seini Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Mihai Viteazu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cămărașu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Palatca Radio Someș

General

MECI SPECTACOL PE CLUJ ARENA – CFR CLUJ A CÂȘTIGAT – EMIL BOC IMPRESIONAT DE SPECTACOLUL DE PE TEREN ȘI DIN TRIBUNE

today08/22/2023

Background
share close

CFR Cluj a câștigat în fața Universității Cluj aseară pe Cluj Arena, scor 4-3 (1-2 la pauză), în ultimul meci din etapa a 6-a a Superligii de fotbal.

Universitatea Cluj a început meciul în forță și a intrat la pauză cu un gol avantaj, 2-1. Dar în repriza a doua, cei care au înscris primii au fost cei de la CFR Cluj, care apoi au preluat conducerea. După 90 de minute scorul era 4-3. Au fost 15 minute de prelungiri, însă „U” nu a mai reușit să egaleze.

Fanii „U” Cluj s-au întâlnit în centrul orașului și au plecat în marș spre stadion, ca de fiecare dată, cu steaguri și fulare, pe ritm de tobe. Aceștia și-au susținut necontenit favoriții și au fost răsplătiți cu un meci care s-a jucat până în ultimul minut.

Prezent la meci, primarul Emil Boc s-a declarat impresionat de spectacolul de pe teren și din tribune. Chiar dacă este fan al Universității Cluj, Boc Spune că prin spectacolul total oferit pe stadion orașul este principalul câștigător.

Bravooo Cluj! Regal fotbalistic și spectacol total pe teren și în tribune! Chiar dacă unii suntem mai supărați și alții mai bucuroși, în această seară a câștigat Clujul, am avut parte de cel mai frumos și spectaculos meci de fotbal dintre “U” și CFR! Haide “U”! Respect CFR! Admirație galeriilor și suporterilor celor două echipe! Da, se poate și la Cluj un meci – spectacol ca la Milano (Inter – A.C. Milan), Roma (Lazio – A.S. Roma) sau Manchester (Man. United – Man. City)! Dincolo de rezultat, să ne bucurăm împreună de fotbal, de sport, de faptul că am putut oferi românilor un „derby de Gală”, de bucuria de a fi împreună, chiar dacă diferiți în preferințe fotbalistice, dar UNIȚI pentru CLUJ!

Video: Facebook Emil Boc

Ai învins, continuă!  Ești învins, continuă! Până la urmă despre asta este vorba atât în sport, cât și în viață!”a postat pe pagina de facebook primarul Emil Boc

Elena Vesa

 

Written by: Somes Radio


0%