play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Dabaca Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightMesajul lui Karim Benzema după câștigarea Balonului de Aur

General

Mesajul lui Karim Benzema după câștigarea Balonului de Aur

todayoctombrie 18, 2022

Background
share close

Karim Benzemaa câștigat primul său Balon de Aur după sezonul incredibil pe care l-a făcut alături de Real Madrid. Atacantul francez a câștigat trofeul UEFA Champions League, titlul în LaLiga, dar și Supercupa Spaniei și Supercupa Europei alături de gruparea blanco.

Fotbalistul a fost „încoronat” în cadrul galei de luni seară, sub privirile colegilor de la Real Madrid, însoțit de băiatul său, de mama sa, dar și de fosta parteneră, Cora Gaulthier, cu care păstrează o relație apropiată în ciuda despărțirii.

După câștigarea trofeului, Karim Benzema a și postat o fotografie pe rețelele de socializare, alături de o descriere scurtă, în franceză.

„Le Ballon D’Or Du Peuple (n.r. Balonul de Aur al poporului)”a scris Karim Benzema la fotografia care a strâns peste 3.3 milioane de aprecieri în mai puțin de 10 ore.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

„N-avem Suzuki” , un editorial de Viorel Negru

Un banc smart ce a circulat pe rețelele de socializare ne oferă dimensiunea ridicolă a societății văzută prin prisma hazului de necaz. "Se spune că la începutul anului şcolar într-un liceu din America, diriginta prezintă clasei un nou coleg: Sakiro Suzuki din Japonia. Începe ora: - Să vedem, cine ştie cel mai mult despre istoria Americii. Cine a zis: "Libertate sau moarte!"? Tăcere de mormânt în clasă, numai Suzuki ridică […]

todayoctombrie 18, 2022


0%