play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightMesajul viral al lui Andrew Tate de după gratii: ”Am o pungă de plastic”

General

Mesajul viral al lui Andrew Tate de după gratii: ”Am o pungă de plastic”

todaymartie 24, 2023

Background
share close

Arestat preventiv în decembrie 2022 pentru trafic de persoane și viol, fostul luptător Andrew Tate este în continuare în închisoare, după ce Tribunalul București a decis pe 14 martie să respingă cererea făcută de milionarul britanic.Instanța a respins cererea lui Andrew Tate de înlocuire a arestului preventiv cu controlul judiciar pe cauțiune, iar fostul sportiv, la fel ca fratele său Tristan, a rămas după gratii. Britanicul de origine americană este însă foarte activ pe rețelele sociale și le-a transmis un nou mesaj celor peste 5,4 milioane de urmăritori de pe Twitter.

“Mâncarea vine la 8 dimineața, la prânz și la 5 după-amiază. Am o pungă de plastic pe care o folosesc pentru a proteja mâncarea de insecte. Îmi petrec întreaga zi distrugând muștele și furnicile care se apropie de masă. Având în vedere că suntem în perioada Ramadanului, când soarele apune, mănânc singur mâncarea rece în celula mea”, a scris Andrew Tate. Postarea a adunat 88 de mii de aprecieri, peste 5.700 de redistribuiri și sute de comentarii.

Recent, fostul luptător a menționat că și-a făcut un program „spartan”: 550 de flotări, 100 de tracțiuni, 200 de genuflexiuni și 4 litri de apă pe zi.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Marele mister din spatele morții lui Beethoven. Cercetătorii au făcut o descoperire surprinzătoare

În 1802, la vârsta de doar 32 de ani, Ludwig van Beethoven le-a scris fraților săi, solicitându-le să i se efectueze o autopsie post-mortem pentru a afla cauza bolii sale (hipoacuzia). Când geniul muzical german a murit la vârsta de 56 de ani, în 1827, era complet surd și suferea de ciroză hepatică, printre alte boli cronice. Acestea au fost constatările autopsiei solicitate și știința limitată din acea vreme. Ce […]

todaymartie 23, 2023


0%