play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Măguri Răcătău Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightMihai Rotaru a vorbit despre plecarea de la Universitatea Craiova!

General

Mihai Rotaru a vorbit despre plecarea de la Universitatea Craiova!

todaydecembrie 28, 2022

Background
share close

Actualul finanțator din Bănie susține că există posibilitatea ca la un moment dat să cedeze clubul, însă numai în anumite condiții.

”Nu am dat nicio declarație nimănui. Am atras atenția că s-a scris greșit despre noi, că mi-am vândut afacerile din Craiova.Am vândut un business, este adevărat, dar am alte două business-uri unde sunt în expansiune. Că s-a prelungit contractul cu CS universitatea Craiova și autoritățile locale. E adevărat, dar s-a întâmplat acum cinci-șase ani și e public. S-a scris la vremea respectivă.Că Reghecampf e în pole-position, în condițiile în care nu era adevărat. Că nu ne-am înțeles cu Reghecampf că nu am vrut să plătim o clauză de 150.000 de euro. Este o minciună. Nu s-a ajuns acolo.Eu am discutat acum ceva timp, cum că 10 ani înseamnă pentru mine deja mult prea mult. Dar dacă mă voi retrage, nu o voi face în modul acesta, brutal, în sensul de a lăsa echipa descoperită, fără să aibă un viitor, nu.

Dacă voi face aceste lucruri, le voi face în mod organizat. O voi face având o conferință de presă. Eu Știința nu o să o părărăsesc niciodată, ca suporter, ca om care o sprijină.În ceea ce privește managementul, acționariatul, există această posibilitate. Am spus-o și acum șase luni de zile. Nu am declarat niciodată că mă retrag. Nu o să părăsesc niciodată.V-am spus că există posibilitatea ca după 10 ani, dar că acest lucru se face într-un cu totul alt mod. Știința nu va rămâne singură niciodată. Valoarea ei stă în suporteri”, a spus Mihai Rotaru, la Fotbal Club.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Guvernul pregătește supraimpozitarea profiturilor din energie.

Proiectul de OUG prin care se instituie noua taxă de solidaritate ar putea fi aplicat de la 1 ianuarie și prevede impozitarea cu 60% a diferenței dintre profitul acestui an și media profiturilor perioadei 2018-2021 majorată cu 20%. Aceeași impozitare ar urma să se aplice i asupra profitului din 2023, iar guvernul estimează că în acest fel ar aduna circa 1 miliar de euro, principalele companii vizate fiind OMV Petrom și Romgaz, potrivit Realitatea […]

todaydecembrie 28, 2022


0%