play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Măguri Răcătău Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightMirel Rădoi, gata de revenire! A anunțat la ce echipă vrea să antreneze

General

Mirel Rădoi, gata de revenire! A anunțat la ce echipă vrea să antreneze

todaydecembrie 27, 2022 1

Background
share close

Mirel Rădoi (41 de ani) s-a despărțit de Universitatea Craiova la începutul lunii decembrie, după ce echipa a fost eliminată din Cupa României.Nemulțumit de mai multe probleme din cadrul clubului, Rădoi și-a anunțat plecarea în direct la TV, iar ulterior a fost criticat public de Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova. Aventura fostului selecționer în Bănie a durat doar patru luni.

Rămas liber de contract, Rădoi a acordat un interviu pentru publicația saudită Al Arabiya în care a recunoscut că visează să antreneze la Al Hilal, formație la care a petrecut doi ani și jumătate ca jucător (ianuarie 2009 – iunie 2011) și alături de care a cucerit două titluri de campion.

„Visez să o antrenez pe Al Hilal, cu siguranță! Visez să antrenez tote echipele la care am jucat de-a lungul carierei, însă sunt conștient că Al Hilal se află acum la un nivel foarte înalt, așa că voi aștepta până la momentul potrivit și voi continua să muncesc pentru îndeplinirea acestui obiectiv”, a spus Rădoi.

Al Hilal, cel mai important club de fotbal din Asia, deținătoare a Ligii Campionilor, este antrenată în prezent de argentinianul Ramon Diaz, care mai are contract până la finalul sezonului.

În lotul lui Al Hilal, cotat la aproape 50 de milioane de euro, se află, pe lângă străinii Odion Ighalo, Luciano Vietto sau Andre Carillo, și mai mulți jucători care au impresiont la Cupa Mondială alături de Arabia Saudită, precum portarul Mohammed Al-Owais, Yasser Al-Shahrani, Saleh Al-Shehri ori Salem Al-Dawsari.

„Naționala Arabiei Saudite a lăsat o impresie frumoasă la Cupa Mondială. Nu numai pentru că a învins campioana mondială Argentina, ci și datorită pașilor care arată dezvoltarea fotbalului din Arabia Saudită. Asta arată că fotbalul saudit este în reștere. Vreau să îi felicit pe toți cei responsabili de sportul din Arabia Saudită. Acum, munca lor a devenit clară pentru toată lumea”, a mai spus Mirel Rădoi.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Peste 500.000 de români îşi serbează astăzi onomastica!

Sfântul Ştefan este considerat primul care a vestit şi a mărturisit credinţa în Iisus Hristos, iar pentru aceasta a fost ucis cu pietre. De origine iudeu, Sfântul Apostol şi Arhidiacon Ştefan a fost unul dintre cei şapte diaconi aleşi de către Sfinţii Apostoli din Ierusalim. Sfântul Ştefan a ajutat la împărţirea zilnică a bunurilor, în special a hranei. El s-a bucurat de întâietate în rândul diaconilor, fiind socotit arhidiacon. Numele […]

todaydecembrie 27, 2022


0%