play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Dabaca Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightMIS GRUP probleme grave la Sângeorz-Băi!

General

MIS GRUP probleme grave la Sângeorz-Băi!

todaynoiembrie 17, 2022 3 5

Background
share close

Compania Misgrup are probleme la Sângeorz-Băi privind execuția proiectului privind realizarea pistelor de biciclete.

Se pare că la această oră la Primăria orașului Sângeorz-Băi se află o echipă de control ADR Nord-Vest. Aceștia au venit la solicitarea unuia dintre consilierii locali, Dacian Măgurean.

Cetățenii deja s-au obișnuit cu cu reclamațiile făcute de Dacian, acesta fiind permanent nemulțumit de investițiile din oraș. De această dată se pare că echipa de control a ADR Nord-Vest s-a deplasat la fața locului pentru a verifica, calitatea lucrărilor la pistele de biciclete.

Compania Misgrup, controlată de omul de afaceri Petrică Farcaș nu este la prima sesizare de acest gen privind calitatea lucrărilor. De- lungul timpului asupra lucrărilor executate de această companie au existat mari semne de întrebare, vom vedea dacă de această dată vor scăpa basma curată.
Cert este că la mijloc au picat cei din administrația locală care au fost și ei puși la dispoziția organelor de control.

Așadar iată cum din cauza unui consilier veșnic nemulțumit și a unei companii îndoielnice o primărie și așa sufocată de muncă și proiecte este pusă la dispoziția unor organe de control.

Vom reveni cu informatii !

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

O nouă epidemie cu mare potențial de extindere. Avertismentul OMS

Organizația Mondială a Sănătății avertizează că actualele epidemii de holeră din lume au un „mare potențial de extinderei” în zonele vulnerabile din Africa de Vest și America Latină. Anunțul a fost făcut de specialistul OMS, Philippe Barboza. În plus, aproximativ 100 de milioane de teste de rutină pentru cancer au fost anulate pe durata pandemiei, în Europa, făcându-i pe experţii medicali să estimeze că în jur de un milion de […]

todaynoiembrie 17, 2022 1 3


0%