play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Dabaca Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right Evenimente
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightMitropolitul Andrei va fi prezent Luni la Sângeorz-Băi

Evenimente

Mitropolitul Andrei va fi prezent Luni la Sângeorz-Băi

todaynoiembrie 16, 2022

Background
share close

Părintele paroh Paul Gavriloaie a lansat o invitație oentru toti cei care doresc sa participe Luni la o importanta Slujba Liturgică oficiată de IPS Andrei.

după Sf. Liturghie credincioșii vor asculta si câteva cantece religioase interpretate de artista Oana Matei Coruți

„Am împlinit, cu toții împreună, această chemare pe care ne-a făcut-o Dumnezeu de a ridica o biserică, așezând la temelia ei mai întâi rugăciunile noastre și, apoi, contribuția materială a fiecăruia.

Ne vom bucura de începerea slujirii în noua biserică odată cu prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit ANDREI în mijlocul comunității noastre, care va săvârși LUNI, 21 NOIEMBRIE, de sărbătoarea Intrării în Biserică a Maicii Domnului, slujba de binecuvântare a lucrărilor efectuate până acum și PRIMA SFÂNTĂ LITURGHIE.

De asemenea, în intervalul orar 08.00 – 13.00, o să vă puteți închina la racla cu sfintele moaște ale Sfinților Apostoli Petru și Pavel.

Vă așteptăm cu drag la acest moment istoric și deosebit de important pentru întreaga comunitate din Sîngeorz-Băi !” a transmis Pr. Paul Gavriloaie.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Actorul Toma Cuzin a fost condamnat la închisoare. Ce sentință a primit Firicel din Las Fierbinți

Actorul Toma Cuzin, cunoscut pentru rolul lui Firicel din serialul Las Fierbinți de pe Pro TV, a fost condamnat la un an de închisoare. El a fost prins de oamenii legii fără carnet și băut la volan, dar și sub influența altor substanțe interzise. Toma Cuzin a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare. Asta înseamnă că va trebui să îndeplinească mai multe condiții pentru a nu ajunge […]

todaynoiembrie 16, 2022


0%