play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Dabaca Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightNea Mărin, alături de fiica sa, Larisa, la TV. Cei doi au pregătit un moment special pentru „Stand-Up Revolution”

General

Nea Mărin, alături de fiica sa, Larisa, la TV. Cei doi au pregătit un moment special pentru „Stand-Up Revolution”

todaynoiembrie 10, 2022

Background
share close

Scena show-ului a fost transformată într-un ring de dans de către Nea Mărin. Celebrul coregraf vine la „Stand-Up Revolution” alături de fiica lui, Larisa Barbu.
Alături de Larisa Barbu, Nea Mărin a răspuns afirmativ invitației de a face parte din competiția Stand-Up Revolution în cadrul audițiilor. Anca Serea și Sonia Ferrari au primit cu bucurie propunerea de a se alătura show-ului de la Antena 1. Nea Mărin şi fiica sa, Larisa Barbu, alături de câţiva dansatori au transformat scena emisiunii de stand-up într-un ring de dans. Momentele lor, declarațiile făcute de Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea, dar şi cine sunt ceilalţi concurenţi care vor urca pe scena emisiunii, telespectatorii pot afla urmărind mâine seară, de la 22:30, pe Antena 1. Anca Serea a venit în fața juraților Stand-Up Revolution cu un roast cu şi despre copii. Desigur, fosta prezentatoare a avut câteva replici și despre soțul ei, Adrian Sînă. „De 21 de ani – nu știu câți dintre voi știți – sunt angajată cu normă întreagă ca mamă, ca mămică. Pot spune că am o carieră serioasă în spate, după ce am trecut prin șase «joburi-cheie»: trei fete și trei băieți. Mă rog, așa a vrut Dumnezeu, sunt norocoasă. Soțul meu crede, dragul de el, care nu e aici, e acasă, că la mine e un fel de promoție: la patru copii mai primesc doi gratis“, a spus Anca Serea, stârnind hohote de râs.
Cu un roast despre viața ei s-a prezentat și Sonia Ferrari pe scena primei emisiuni televizate de stand-up din România: „Cred că aș fi o iubită foarte bună, pentru că înțeleg distracția FIFA, atunci când ne uităm la un film, nu întreb: «Cine e ăla?», dacă mă întrebi ce am, chiar îți zic ce am. Plus că nu trebuie să îmi cunoști părinții… pentru că nici ei nu vor să mă cunoască pe mine.”

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

Evenimente

LA MULȚI ANI, ARHIVE BISTRIȚEANE ȘI NĂSĂUDENE

85 de ani de ARHIVE ÎN JUDEȚUL BISTRIȚA-NĂSĂUD   LA MULȚI ANI, ARHIVE BISTRIȚEANE ȘI NĂSĂUDENE   Fondate pentru a contribui la susținerea societății, Arhivele au îndeplinit la nivelul României, și mai ales al Transilvaniei, o funcție cu valențe culturale, științifice, naționale și deopotrivă istorice, definind seria de mari instituții reprezentative pentru orice stat modern. Arhivele în județul Bistrița-Năsaud împlinesc 85 de ani de la înființare.Reușita o datorăm și entuziasmului […]

todaynoiembrie 10, 2022


0%