play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightNeluțu Varga amenință după Rapid – CFR Cluj 2-1

General

Neluțu Varga amenință după Rapid – CFR Cluj 2-1

todayoctombrie 31, 2022 1

Background
share close

Oficialii lui CFR Cluj susțin că echipa lor a fost dezavantajată în patru momente cheie ale meciului, inclusiv la cele două penalty-uri prin care Rapid a marcat. Președintele Cristi Balaj a declarat la Ora Exactă în Sport că se gândea să scoată echipa de pe teren din cauza deciziilor luate de centralul Cătălin Pop.

Neluțu Varga, omul de afaceri din fruntea lui CFR Cluj, a amenințat că, în cazul în care echipa sa „va mai avea parte de un asemenea arbitraj”, va scoate echipa de pe teren și se va retrage din fotbal.

Patronul campioanei dă asigurări că nu este vorba de o declarație la cald și nu vrea „să fie bătaia de joc a nimănui”.

„Aseară eu am fost cel care a dat ordin să scoatem echipa din teren. Însă, vă promit solemn că a doua oară o voi face sută la sută, iar apoi eu mă voi și retrage definitiv din fotbal. Nu vreau să stau pe pastile și să mă omor cu mâna mea în fotbalul românesc. Nu este o amenințare, ci doar o promisiune foarte clară. Nu am ajuns bătaia de joc a nimănui.

Pe sănătatea mea nu face nimeni experimente cu asemena arbitri, dar ceea ce mă deranjează este că eu nu accept să mai fiu furat. În Giulești a fost furt pe față. Am avut gol valabil, iar al doilea 11 metri nu a fost niciodată. Primul 11 este discutabil, dar hai să spunem că acolo s-a dus să se uite la VAR. Gigi Becali are dreptate și apreciez că a fost corect în tot ce a spus despre meciul nostru.

Cei care conduc fotbalul românesc trebuie să fie foarte atenți la ceea ce spun eu acum. Știți bine că eu vorbesc în presă destul de puțin, dar nu voi mai accepta să fiu bătaia de joc a nimănui. Vă spun încă o dată că dacă o să mai am parte de un asemnea arbitraj, atunci la primul meci de acest gen voi retrage echipa de pe teren, iar eu de a doua zi voi ieși direct din fotbal. Nu voi mai accepta să fiu furat pe față și umilit. Unii poate vor spune că vorbec la supărare sau vorbesc așa…ca să pun presiune. Însă, îi asigur. Mulți nu mă cunosc, iar mie nu îmi place să vorbesc în presă așa petru imagine sau nu mai știu eu ce…”, a spus Neluțu Varga, pentru Prosport.

 

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Sărbătoare mare la Sucutard !

Sărbătoare mare în Comuna Geaca din Județul Cluj, în Localitatea Sucutard a fost Sfințită Capela Mortuară și Casa Parohială în prezența a sute de localnici. Slujba Sfintei Liturghii a fost oficiată de PS Benedict Bistriteanul împreună cu un sobor de preoți, fiind alături și Protopopul de Gherla. După Liturghie cei prezenți au putut asculta cântece bisericești interpretate de Grupul Muguri de Folclor coordonat de profesorul Alexandru Filip. Casa Parohială din […]

todayoctombrie 30, 2022 4


0%