play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

  • cover play_arrow

    Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
  • home Home
  • keyboard_arrow_right Articole
  • keyboard_arrow_rightNetflix realizează un spin-off animat „Stranger Things”: ce știm până acum

Netflix realizează un spin-off animat „Stranger Things”: ce știm până acum

todayaprilie 12, 2023

Background
share close

Universul Stranger Things continuă să se extindă. Netflix a anunțat un serial animat, bazat pe unul dintre cele mai mari lansări ale sale. Compania nu a dezvăluit încă multe detalii despre cel mai recent spin-off.
Glitch Techs și creatorul Fanboy & Chum Chum Eric Robles și Flying Bark Productions dezvoltă seria animată. Sunt implicați și creatorii Stranger Things, frații Duffer și producătorul Shawn Levy.
Multe proiecte cu Stranger Things
„Întotdeauna am visat la un Stranger Things animat, după desenele animate de sâmbătă dimineața lângă care am crescut, iar să vedem acest vis realizat a fost absolut palpitant”, au declarat frații Duffer, pentru Variety, într-un comunicat.
„Nu am putea fi mai uimiți de lucrurile cu care au venit Eric Robles și echipa sa – scenariile și lucrările de artă sunt incredibile și abia așteptăm să împărtășim mai multe cu voi! Aventura continuă…”.
Serialul original a fost reînnoit pentru un al cincilea și ultimul sezon, dar acesta și serialul animat sunt departe de singurele proiecte Stranger Things aflate în curs. Un joc VR este programat să sosească la sfârșitul acestui an, în timp ce un prequel de spectacol pe scenă urmează să debuteze în West End din Londra, la sfârșitul anului 2023. Mai exact, o piesă de teatru numită Stranger Things: The First Shadow va avea premiera la Teatrul Phoenix, din West End, din Londra, la sfârșitul acestui an. Netflix a anunțat producția încă de anul trecut.
De asemenea, Netflix a anunțat și o emisiune spin-off live-action anul trecut. Frații Duffer au cu siguranță o mulțime de proiecte fabuloase. Împreună cu Stranger Things, lucrează la un serial live-action Death Note (în urma unui film separat care a ajuns pe Netflix acum câțiva ani), precum și la o adaptare a lui Talisman, o carte a lui Stephen King și Peter Straub.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Modelul Škoda Karoq, de la MATEROM AUTOMOTIVE, ne duce cu gândul la primăvară

Škoda Karoq: Drumul tău e altfel! Ce model Škoda ne duce cu gândul la primăvară, natură și sărbătoare? Cu siguranță, Škoda Karoq! De ce? Karoq este un SUV compact și inteligent, cu un design emoțional și dinamic. Datorită tuturor sistemelor de asistență și siguranță, spațiului pe care îl oferă și a design-ului său îndrăzneț, Škoda Karoq face față oricărei provocări: traficului din oraș sau aventurilor montane pe care le plănuim […]

todayaprilie 12, 2023


0%