play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Așchileul Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Gilău Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - municipiul Câmpia Turzii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Valea Ierii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Monor Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Municipiul Alba Iulia Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Alba Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Tășnad, Satu Mare Radio Someș

Netflix realizează un spin-off animat „Stranger Things”: ce știm până acum

today04/12/2023

Background
share close

Universul Stranger Things continuă să se extindă. Netflix a anunțat un serial animat, bazat pe unul dintre cele mai mari lansări ale sale. Compania nu a dezvăluit încă multe detalii despre cel mai recent spin-off.
Glitch Techs și creatorul Fanboy & Chum Chum Eric Robles și Flying Bark Productions dezvoltă seria animată. Sunt implicați și creatorii Stranger Things, frații Duffer și producătorul Shawn Levy.
Multe proiecte cu Stranger Things
„Întotdeauna am visat la un Stranger Things animat, după desenele animate de sâmbătă dimineața lângă care am crescut, iar să vedem acest vis realizat a fost absolut palpitant”, au declarat frații Duffer, pentru Variety, într-un comunicat.
„Nu am putea fi mai uimiți de lucrurile cu care au venit Eric Robles și echipa sa – scenariile și lucrările de artă sunt incredibile și abia așteptăm să împărtășim mai multe cu voi! Aventura continuă…”.
Serialul original a fost reînnoit pentru un al cincilea și ultimul sezon, dar acesta și serialul animat sunt departe de singurele proiecte Stranger Things aflate în curs. Un joc VR este programat să sosească la sfârșitul acestui an, în timp ce un prequel de spectacol pe scenă urmează să debuteze în West End din Londra, la sfârșitul anului 2023. Mai exact, o piesă de teatru numită Stranger Things: The First Shadow va avea premiera la Teatrul Phoenix, din West End, din Londra, la sfârșitul acestui an. Netflix a anunțat producția încă de anul trecut.
De asemenea, Netflix a anunțat și o emisiune spin-off live-action anul trecut. Frații Duffer au cu siguranță o mulțime de proiecte fabuloase. Împreună cu Stranger Things, lucrează la un serial live-action Death Note (în urma unui film separat care a ajuns pe Netflix acum câțiva ani), precum și la o adaptare a lui Talisman, o carte a lui Stephen King și Peter Straub.

Written by: Somes Radio


0%